LES TORREZ


De 'finishing touch' op uw feest of evenement!

Overige informatie
Van kinds af aan heeft hij een voorliefde voor deze dieren. De meeste van zijn dieren heeft hij al van kleins af aan. Uiteraard springt een slang niet door een hoepeltje en is deze act meer een natuurlijke presentatie en een mooie manier om te laten zien hoe er contact en wederzijds respect kan zijn tussen mens en dier. Les Torrez heeft slechts een werkruimte van 5 bij 5 meter nodig om u te doen verbazen. Deze spectaculaire act doet u op het puntje van uw stoel zitten en laat u ervaren hoe het voelt deze dieren te aanschouwen van heel dichtbij. Misschien bent u wel één van de uitverkorenen die mag assisteren! De muziek is fantastisch gekozen en accentueert de act in al haar facetten. Tevens mogelijkheden voor themafeesten (jungle, tropisch, oriëntaals, mystery), en ontvangst- en tafelanimatie met slangen en vogelspinnen.

Repertoire
Ferry Torrez presenteert op humane wijze zijn reptielen bestaande uit wurgslangen, krokodillen, vogelspinnen en een leguaan. Op rustige doch indrukwekkende muziek opent hij de grote kisten, één voor één komen langzaam de steeds groter worden slangen naar buiten. Deze slangen zijn niet giftig en worden wurgslangen genoemd, daar zij hun prooi eerst wurgen alvorens deze te eten. Wees gerust; de slangen krijgen voldoende eten zodat zij nooit hongerig zijn bij de optredens. De slangen worden aan het publiek getoond. Als de slangen weer terug zijn in hun hokken presenteert Ferry zijn vogelspinnen, deze bevinden zich in een uiteraard kleinere kist. Deze diertjes zijn heel teer en zien er misschien wel eng uit maar zijn het niet. In alle rust zet Ferry deze diertjes op zijn arm. De vogelspin is gewend aan zijn lichaamswarmte en geur en blijft rustig zitten. Het visuele plaatje is voor de gasten wel heel spannend. De krokodillen vormen het laatste onderdeel van de act. Daar Ferry deze dieren al van jongs af aan heeft is er toch een band ontstaan, hoewel niet hecht want dat kan met deze beesten niet. De krokodillen accepteren zijn nabijheid en zelfs directe nabijheid.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 975,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x25 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.