PETER RIP


1 2 3 4 5 6 7 
Een zanger en performer met een warme en dynamische uitstraling!

Biografie
In 1998 is Peter zich op de Nederlandse markt gaan 'zetten' en is hij uit de anonimiteit geklommen van vaste gezelschappen. Het heeft wat voeten in aarde gehad om enig bekendheid te krijgen, maar inmiddels draait hij op volle toeren. En de ontwikkelingen gaan in een hoog tempo door. Peter Rip is een zanger/performer met meer dan 15 jaar ervaring in (thema-)feesten, theater dinershows & musicalproducties. Daardoor weet hij als geen ander wat er voor nodig is om van een feest een gebeurtenis te maken waar de gasten nog lang enthousiast over na zullen praten! Peter is geen zanger die vanaf een podium de gasten toezingt volgens een standaard repertoire. Hij voelt feilloos de sfeer aan en maakt terplekke een repertoire dat daar naadloos op aansluit. Hij zingt tussen en met de gasten en zorgt er voor dat alle gasten het gevoel krijgen dat het hun feest is! Peter heeft een krachtige warme stem, die zich perfect leent voor stijlvolle jazz, broeierige motown, mooie ballads, swingende dance en nederpop.

Bijzondere optredens
The Love Boat, muzikale komedie op Salonboot Prins van Oranje te Amsterdam, st. Blond & Blauw. Theater dinershows in Chalet Fontaine te Kaatsheuvel. Venetiaanse bruiloft in Kürhaus te Scheveningen i.s.m. Party Pub Almere.

Referenties
Franklin Products International BV, Paramount Pictures, Sportingclubs Nederland, Pon's automobielhandel BV, Ouwehands Dierenpark, Partycentrum Chalet Fontaine, Restaurant Bosch en Duin, Salonboot Prins van Oranje, KCF Promotional Products, Slaats Art, Hockeyclub DES, MHC Tempo en De Wollukse Revue.

Overige informatie
Heerlijk een avondje genieten is: Lekker eten onder het genot van de warmklinkende stem van Peter Rip. Beroemde nummers van Sinatra en zijn Rat Pack consorten passeren de revue. Zowel aan tafel als centraal bezongen, hij verstaat de kunst om een intieme sfeer uit te laten groeien tot een spetterende avond.

Repertoire
Peter heeft een zeer breed repertoire, van jazzy croonersongs (van Sinatra en Robbie Williams tot Michael Bublé) tot pop (jaren '70 tot nu).10 jaar heeft Peter op thematische feesten gewerkt met kleine en grote groepen. Face to face aan tafel zingen, musical-achtige producties, cabaret a table, muzikale komedies, kortom veel gelegenheden om het vak zang en performance inhoud te geven en te doorgronden. Toespraken, afgewisseld met mooie nummers, die passen in de sfeer van de opening. Dat is hetgeen Peter perfect coördineert en ten gehore brengt. Tenslotte is een geslaagde opening een toonzetting voor een succesvolle voortzetting. Zang, presentatie en interview op een ongedwongen en stijlvolle manier die bijzonder persoonlijk is, dat is Peter ten voeten uit. Zowel zingend als presenterend weet hij het publiek aan zich te binden. Hij zingt tussen en met de gasten, voelt feilloos de sfeer aan en maakt terplekke een keuze uit zijn brede repertoire dat daar naadloos op aansluit. Peter Rip is ook uitstekend inzetbaar voor grotere feesten. Hij staat net zo makkelijk in een zaal voor duizenden mensen op het podium te 'beesten', of op een bar in een restaurant of etablissement.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1755,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x40 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
395 Kb  Jazzfragment 1
460 Kb  Jazzfragment 2
469 Kb  Jazzfragment 3
329 Kb  Jazzfragment 4
471 Kb  Popfragment 1
469 Kb  Popfragment 2
466 Kb  Popfragment 3
248 Kb  Popfragment 4

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.