PAUL REMON XXL ONE MAN SHOW


1 2 3 4 
Exclusieve one-man-show met allroundmuziek voor alle soorten feesten!

Biografie
Het begon allemaal in 1989. Na 10 jaar les op de toetsen en zang gehad te hebben begon Paul als zanger, toetsenist en entertainer voorzichtig met zijn eerste optredens. Tijdens de eerste jaren leerde hij de fijne kneepjes van het vak op bruiloften en allerlei soorten partijen, maar Paul kwam er al snel achter dat hij als éénmansformatie de dertiende uit een dozijn was. Ambitieus als Paul is, bedacht hij een unieke formule, iets wat nog niet bestond. Namelijk een one-man-show. Deze stap betekende het einde van het kleine-zalen-tijdperk en het begin voor het grotere werk. In 1998 is zijn show uitgegroeid tot één van de grootste één-man-shows van Nederland. Zijn avondvullende programma brengt u van Nederlandstalig tot House en van Reggae tot Rock. Hij voelt perfect wat zijn publiek wil en past zijn muziek direct daarop aan. U vindt Paul Remon op alle soorten locaties en feesten, zoals ondermeer bedrijfsfeesten, grand-cafés, bar-dancings, kermisfeesten, grote evenementen, businessclubs en VIP-rooms van bekende locaties.

Overige informatie
De Paul Remon One-man-show bestaat uit een doorlopend avondvullend programma met 4x40 minuten live-muziek. Alle ingrediënten van muziek, concertverlichting, sfeer en klasse zitten in zijn voorstelling verwerkt, zodat feesten met 500 of meer mensen geen uitzondering zijn. De pauzes worden opgevuld met passende pauzemuziek of eventueel door een DJ. Het geheel wordt afgemaakt met computergestuurde concertverlichting die het optreden tot een waar spektakel maakt. Paul Remon en zijn crew verandert binnen 2 uur tijd een zaal in een theater of feestzaal inclusief zwart doek op de achtergrond over de gehele breedte van zijn podium zodat de lichtshow maximaal tot zijn recht komt. De lichtshow bestaat uit 24 martin scans. Dit wereldmerk van concertverlichting zorgt voor optimale belichting van het podium en voor bewegende figuren op de dansvloer en in de lucht. De lichttechnicus stuurt vanuit de zaal met een lichtcomputer de kleuren en de posities van de scans. Op deze wijze wordt een 'schilderij' van licht gemaakt dat telkens verandert. Deze opstelling neemt maximaal ongeveer 9 bij 3 meter ruimte in beslag, maar een kleinere opstelling is ook mogelijk. Om up-to-date te blijven is er een pand op het industriegebied in Vught ingericht speciaal voor repetities en voorbereidingen van de show. In dit pand is een kantoor, studio en show-room waar regelmatig demo-dagen georganiseerd worden. Op zo’n dag kan iedereen Paul Remon live aan het werk zien. U krijgt dan na een kopje koffie alle ins en outs te horen en u ziet een demonstratie van de show.

Repertoire
Het repertoire van Paul is heel erg breed. Het bevat vele nummers en tophits van de jaren '50 tot en met nu. Ook de muziekstijlen zijn heel gevarieerd. Zo kan Paul met zijn keyboard instrumentale en vocale achtergrondmuziek verzorgen, maar ook met orkestbanden als zanger en entertainer feestmuziek brengen, waarbij niemand kan blijven zitten. Alles wat ertussen zit en combinaties van deze twee uitersten zijn ook mogelijk. Het repertoire leent zich voor vrijwel alle soorten evenementen, alle muziekstijlen zijn in ruime mate aanwezig. Pop, Zuid-Amerikaans, Rock’n Roll, Dance(classics), House, Reggae, Rock, Nederpop en Nederlandstalig. Op verzoek is een repertoirelijst beschikbaar. Ook thema’s zoals stijldansmuziek voor dansscholen of een avondje Nederlandstalig is geen probleem. Er kan ook gekozen worden voor thema-sets. Bijvoorbeeld 40 minuten Après-skimuziek, Danceclassics, Nederpop, enz.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 565,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x40 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
353 Kb  Apresski-1
353 Kb  Apresski-2
353 Kb  Apresski-3
353 Kb  Apresski-4
353 Kb  Apresski-5
353 Kb  Apresski-6
352 Kb  Feestmuziek-medley deel 1
350 Kb  Feestmuziek-medley deel 2
353 Kb  Feestmuziek-medley deel 3
353 Kb  Feestmuziek-medley deel 4

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.