COMMERCIAL BREAK


1 2 3 
Live muziek van hoog niveau voor elk publiek!

Biografie
De oorsprong van de topformatie Commercial Break ligt in januari 1993. Onder leiding van Dave Hanssens werd de band opgericht. Na een jaar lang minstens twee keer per week hard repeteren begon de band vorm te krijgen. Sinds eind 1995 is de groep ook versterkt met een zangeres, hetgeen de klankkleur van de groep nog breder heeft gemaakt. Vanaf toen was de band dusdanig veelzijdig dat zij op tal van gelegenheden inzetbaar was en bouwde een goede reputatie op. Commercial Break is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer enthousiaste allround formatie. Een breed repertoire en een spontane uitstraling beschrijven de gehanteerde succesformule om elke gelegenheid optimaal van een muzikale omlijsting te voorzien. Overal waar Commercial Break zich laat horen en zien barst het feest echt los!

Overige informatie
De grote variatie in het repertoire maakt Commercial Break uitstekend geschikt om op feesten te spelen die om variatie vragen zoals personeelsfeesten, bruiloften, discotheken, diner-dansant, etc. Vanzelfsprekend wordt de kleding aangepast aan de avond. Zij bieden voor 'elk wat wils': van quickstep tot Zuid -Amerikaans, van disco tot meezingers, van ballads tot rock.

Repertoire
Het repertoire is bijzonder breed: van quickstep tot Zuid-Amerikaans, van disco tot meezingers, van ballads tot rock. Uiteraard staan zij open voor de wensen van de klant omtrent de repertoirekeuze. Commercial Break staat garant voor live muziek van hoog niveau voor elk publiek.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1645,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
471 Kb  Can't get you out of my head
470 Kb  Enter Sandman
470 Kb  Bed of Roses
457 Kb  Flor d'Luna

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.