FLEXSIBEL


1 2 
Dé makkelijkste band van Nederland!

Biografie
Deze Hoornse formatie heeft als band haar voetsporen her en der achtergelaten op de diverse podia. Van het kleinste zaaltje tot grootse optredens, Flexsibel stond garant voor beslagen ramen en een stromende tap. De veranderingen zullen je dan ook zeker plezieren, met de aanwinst van zangeres Yvonne Schouten (v/h o.a. Skip the Intro) swingt de band nog meer op haar heipalen die overigens als zo’n 13 jaar in de Noord Hollandse bodem zitten.

Overige informatie
Eigen Songs `Tekst en muziek Gerard Breed...`, dat was jarenlang een welgehoorde kreet als het ging om het eigen werk van deze formatie. Gerard,- (ex-gitarist van Flexsibel),- begon destijds met het schrijven van eigen nummers in de moerstaal. Mening songs werden luidkeels meegezongen wanneer Flexsibel optrad, de nummers werden belangrijk op de setlisten! Gerard heeft zijn plek inmiddels verruild, doch komen de grootste hitjes nog regelmatig aan bod tijdens de optredens en kan mening bezoeker de teksten nog steeds vlekkeloos meezingen! Patrick deed destijds al een flinke duit in het muzikale zakje en schreef dan regelmatig de melodielijn uit, momenteel beschikt Flexsibel over afdoende creativiteit waardoor het voor de hand ligt dat het hier niet bij zal blijven...!

Repertoire
Het repertoire is zoals de naam doet verwachten veelzijdig en dus Flexsibel! Nummers van Rowe Heze tot Anouk, van dampende Soul tot Dance, van Sweet tot Zweet, niets is de band te gek! Een nieuwe samenstelling, een onveranderd motto; ALS JE MAAR FLEXSIBEL BENT! (band…??!!)

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1645,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
489 Kb  als jij er maar bent
488 Kb  flexsibel titelsong

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.