BRABANTSE LEEN


1 2 
Brabantse zanger in hart en nieren!

Biografie
Deze energieke, sfeervolle, uiterst muzikale en bovenal prettig gestoorde Leen werd op 27 maart 1956 te Raamsdonksveer geboren. Zijlmans heeft al een stormachtige carrière op zijn naam kunnen schrijven als zanger en entertainer. Al twee decennia lang zingt hij gezellige, indrukwekkende en ontroerende covers van topzangers uit binnen-en buitenland. Leen is een zanger in hart en nieren. Een zanger die al jaren bekend en gekend is in alle uithoeken van Nederland en zelfs al vele malen in het buitenland heeft hij opgetreden. Veel bekendheid heeft hij gekregen door zijn optredens in de Las Vegas-shows van De Ster in Nieuwkuijk. Als solist heeft hij de afgelopen twintig jaar in talloze feesttenten en op partyboten staan zingen. Bekend op Ibiza, waar hij een seizoen lang voor de plaatselijke hoogwaardigheids-bekleders en jetset zijn muzikale kunnen toonde.

Overige informatie
Brabantse Leen zingt met tape-begeleiding.

Repertoire
Leen schrijft zijn teksten grotendeels zelf; zowel uptempo als ingetogen, levenslustig en vol besef van vergankelijkheid. Een weerspiegeling van zijn diepste gevoelens, van momenten die het leven zo mooi kunnen maken tot aan de dagelijkse realiteit. Momenten waarin tekst en muziek voortdurend strijden om aandacht, van diep vrolijk tot mineur, bitterzoet en melancholiek. Twaalf liedjes stuk voor stuk pakkend gezongen door een man die zijn bezieling en plezier onbeperkt de ruimte geeft. Maar wel met gevoel voor dosering.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 915,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
470 Kb  Vandaag is no'n dag
469 Kb  Na vannacht
469 Kb  In het teken van de blues
469 Kb  Een oude muzikant
470 Kb  Als je zachtjes zegt
470 Kb  De weg naar 't geluk

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.