ALPHONS UW BUTLER


1 2 
Het samengaan van service en discretie!

Overige informatie
Wat kan butler Alphons voor u betekenen? - Gastheer : Van aankomst tot aan het vertrek van uw gasten is Alphons uw gastheer en zal een ieder op correcte maar zeer eigen wijze van dienst zijn. - Ceremoniemeester : Voor het aankondigen van sprekers, belangrijke mededelingen van huishoudelijke of andere aard. Op duidelijke, niet mis te verstane wijze. - Tijdbewaker : Als Alphons de touwtjes in handen krijgt, spreekt geen spreker te lang, gebeurt alles volgens het draaiboek en is iedereen op tijd op de plaats van bestemming. - Regelaar : Momentje stilte voor het diner, gasten per tafel uitnodigen voor het buffet, een tandenstoker, aspirientje, de microfoon van de spreker op hoogte zetten, een glaasje water? Alphons uw Butler regelt het allemaal. En méér! - IJsbreker : Door de persoonlijke aandacht die Alphons besteedt aan iedere gast (mits de gast hier prijs op stelt!) weet hij al snel het ijs te breken in situaties die voor u en uw gasten misschien wat onwennig zijn of wanneer uw gasten elkaar niet goed kennen. - Aanspreekpunt : Alphons uw Butler is de rode draad in uw evenement. Van pauzes heeft meneer Alphons nog nooit gehoord en zo kan hij dus gedurende het gehele feest, de receptie, het congres of welke gelegenheid dan ook, als duidelijk herkenbaar aanspreekpunt fungeren voor alle vragen, problemen of klachten van u en uw gasten. - Wakkerschudder : Is de spreker wat lang van stof? Duurt het officiële programma wat langer dan gepland? Alphons zorgt er op gepaste wijze voor dat het induttende publiek weer even op het puntje van de stoel komt te zitten. Het optrekken van een wenkbrauw op het juiste moment kan al genoeg zijn om de mening van het publiek ten aanzien van de spreker te verwoorden en een verluchtende lach door het publiek te laten gaan. - Sfeerbeheerder : Waar sfeer ontbreekt voegt Alphons deze toe. Waar sfeer al aanwezig is zal Alphons deze op zorgvuldige wijze bewaken, behouden en beheren. - Grappig? Humor is een breed begrip en over smaak en gevoel voor humor valt dan ook niet te twisten. Maar één ding is zeker: waar Alphons is wordt gelachen!

Repertoire
In de controlerende, coördinerende en organiserende functie die hij zich aanmeet (Alphons is beslist geen bedienende ober!) kan hij zeer direct reageren op alles wat om hem heen gebeurt en weet hij de gasten op een correcte, maar soms ook enigszins brutale manier terecht te wijzen. Niettemin blijft hij daarbij tegelijkertijd de immer beschaafde butler Alphons. De diensten die Alphons Uw Butler verleent, in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid en zijn chique, subtiele, soms wat droge, arrogante, enigszins cynische humor vormen de perfecte basis voor Uw Gastheer, Uw Ceremoniemeester, Uw Butler!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 555,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.