PETER MEPPELINK


1 2 3 
Dé Kunstenaar met de schaar!

Biografie
Geboren in Meppel kwam hij al in zijn jeugd met de folkloristische knipkunst in aanraking. Zelf ging hij ook aan het knippen en maakte op den duur prachtige kunstwerken. Zo'n dertig jaar geleden begon hij met het knippen van portretten. Nu, vele jaren ervaring verder, knipt Peter nog steeds met veel enthousiasme en schijnbaar met het grootste gemak het portret van de boezoekers op evenementen waarvoor hij wordt gecontracteerd. Het is een interessant schouwspel om Peter Meppelink zo aan het werk te zien en een portret onder zijn handen te zien ontstaan. Behalve kandidaten om geknipt te worden, zijn er altijd toeschouwers genoeg. Het entertainment voor de bezoekers van de party is vele malen groter dan het aantal mensen dat op zo'n avond (of middag, of ochtend) vereeuwigd kan worden.

Overige informatie
Een geknipt portret: een blijvend aandenken van generatie op generatie. Dit schitterende aandenken wordt "live" gerealiseerd. Het is allemaal een kwestie van 10 minuten geduld en u heeft een origineel aandenken voor het leven. Peter G. Meppelink is ook uw portretschilder. Bijvoorbeeld voor die jubilaris, of voor bij het afscheid van dat directielid. Of gewoon om een goede relatie een volkomen uniek cadeau aan te bieden.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 280,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.