BOOGIE BUSTERS


1 2 3 4 5 6 7 
Een prima allround top-40 band, gespecialiseerd in dance-classics.

Biografie
Het begon op 15 november 1997. Bernard Flohr (gitarist / zakelijk verantwoordelijke) kreeg de opdracht om "nog even snel een band te formeren" voor oud en nieuw party 1998/1999. Een mooie klus en tevens een race tegen de klok. Uitgangspunt was een 7-mans formatie, maar helaas werden het er maar vijf. Gebeld werden Mariska Roos, Pieter Slijkoord, Robert Curiel en Edwin Brouwer. Een echte toetsenist(e) en zanger waren nergens meer te vinden, dus dan maar met z'n vijven. Ondanks dat ontstond er toch een kwalitatief goed product. Na twee maanden keihard werken en een geslaagd optreden tijdens een oud & nieuwgala in Amsterdam, waren de muzikanten zo enthousiast over de samenwerking, dat zij besloten om bij elkaar te blijven en als professionele allround / danceclassics band door te gaan. Zes maanden later kwam Franca van Hulzen (Toetsen/ backingvocals) erbij en bijna een jaar na oprichting Marcel Kanne (zanger/ backingvocals). Marco van den Akker heeft de plaats van Edwin Brouwer overgenomen als basgitarist. Vele party's van huwelijken tot bedrijfsfeesten volgden. Door het enthousiasme en de flexibiliteit van de band maakt de aanwezigheid van Fun Factory uw feest compleet.

Recensies
20 maart 2003, bruiloft optreden Fun Factory "Zoals al eerder gemaild, we vonden de band SUPER, Fun Factory is een echte aanrader om je feest helemaal af te maken. Ook de surprise acts die ze eraan toevoegen zijn erg leuk/grappig. Helemaal goed dus." Paul, bruiloft 23 december 2003, optreden Fun Factory "Wij hebben genoten van onze onvergetelijke trouwdag, mede doordat de band zich prima heeft ingeleefd in het type feest dat wij wilden hebben. Tijdens het diner heeft de band fijne en lekkere achtergrondmuziek verzorgd. Hierna toen het feest werkelijk begon hebben zij door een perfecte combinatie van kwaliteit, muziek, zang, gekozen nummers en de bandleden (en niet te luide muziek maar kwaliteit) het tot een ware happening gemaakt door voor 'ieder wat wils' te spelen. Toen aan het eind van de avond bleek dat de gasten er geen genoeg van konden krijgen, waren zij ook nog in staat en bereidt om er nog een uurtje tegenaan te plakken om tot een perfecte finale te komen! Wij zijn blij met onze keuze om voor deze band te kiezen. Ga zo door, prima kwaliteit."

Referenties
Fun Factory heeft eerder succesvolle optredens verzorgd voor onder meer: Politie Amsterdam / Amstelland - DHL Soccer 2000 toernooi - SFB Vastgoed - LUMC Leiden - LISV - Oud & Nieuwgala 2000/ 2001 Alphen a/d Rijn i.o.v. Tango Events bv - Jaarmarkt Alphen a/d Rijn 2001 voorprogramma van Twarres - Rabobank Utrecht.

Overige informatie
Vanzelfsprekend wordt aan alle mogelijke muzikale wensen tegemoet gekomen. De band maakt met bijzonder veel fun een geslaagde avond van alle soorten feesten. Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfeesten of festivals; de bandleden van Fun Factory zijn spontane sfeermakers in hart en ziel. Op verzoek kan de formatie met meerdere musici worden uitgebreid. De totale band of een deel ervan is ook instrumentaal inzetbaar als achtergrond of begeleidingsband van artiesten. De band is door de variabele bezetting geschikt voor allerlei feesten en partijen, zowel zakelijk als privé. Voor bedrijven heeft Fun Factory een workshop samengesteld om met uw medewerkers een origineel bedrijfsfeestje te vieren. Alle werknemers met een muzikaal gevoel of talent worden hier bij betrokken. Deze workshops zijn een groot succes in het bedrijfsleven en creëren een prettige ontspannen sfeer in het team.

Repertoire
Fun Factory is een band met een heel breed, veelzijdig en herkenbaar repertoire; Soul, R&B, Funk, Pop, Salsa, met een specialisatie naar Dance Classics. Vanzelfsprekend wordt aan alle mogelijke muzikale wensen tegemoetgekomen. Ballads, nederpop, danceclassics, popsongs, evergreens, easy listening en recent top 40 materiaal passeren de revue tijdens een show van Fun Factory.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 2310,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
703 Kb  Fragment 1
705 Kb  Fragment 5
706 Kb  Fragment 3
704 Kb  Fragment 6
704 Kb  Fragment 7
707 Kb  Fragment 2
705 Kb  Fragment 4

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.