DE SPECIALE GASTEN


1 2 3 4 
Gezellige akoestische volksmuziek uit de hele wereld live op uw feest!

Biografie
De vier muzikanten van de 'De Speciale Gasten' zijn al meer dan twintig jaar beroepsmatig en vanuit verschillende achtergronden in de muziek werkzaam. Door deze diversiteit aan ervaring en kennis spelen deze mannen de sterren van de hemel. De Speciale Gasten brengen muziek uit vele genres en hebben een zeer uitgebreid repertoire. Zij brengen tijdens hun optredens een prettige sfeer en een hoop vrolijkheid teweeg. Een ideale sfeermaker voor feestelijke gelegenheden.

Overige informatie
De Speciale Gasten hebben een opvallend breed en aanstekelijk repertoire. Zonder microfoons of andere elektronische poespas verleiden zij gemakkelijk het publiek mee op reis te gaan.

Repertoire
Ze spelen volksmuziek uit verschillende delen van de wereld en passen zich aan aan de plek en het publiek waar ze op dat moment spelen. Nederlandstalige muziek, Franse en Ierse muziek, Country, Rag’s and Jug’s, Quebec, Cajun en Zydeco en Instrumentale deunen, ze spelen het allemaal.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 975,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
579 Kb  Fragment 1

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.