FRANSOUTBIET


1 2 3 4 5 
De duizendpoot die elk feest tot een succes maakt!

Biografie
Met zijn talloze verschijningen is hij in staat de sfeer op te peppen. Vele van de creaties van Jan van Dam waren reeds te bewonderen op televisie in binnen- en buitenland en halen vaak de pers. Jan van Dam heeft een veelbewogen leven achter de rug. Hij kon na de middelbare landbouwschool niet direct zijn draai vinden en heeft diverse banen gehad totdat hij het in de Flevohof gevonden had. Als kind had hij altijd artiest willen worden maar nu, als hoofd recreatie in een kinderdorp kon hij zich uitleven en zo is het begonnen: eerst met poppenkast en dan als straatartiest. Intussen is Jan een graag geziene gast op allerlei festivals en evenementen.

Overige informatie
Jan van Dam is bijna overal in te zetten. Een hele kleine greep: bij personeelsfeesten, beurzen, jaarmarkten en braderieŽn, openingen, winkelcentra, legerplaatsen, vliegvelden, ondergrondse etc.

Repertoire
Enkele acts: de levende etalagepop, het boertje (komische oerhollandse act,) meneer GeeJee (ontvangt uw gasten op een prettig gestoorde manier), de zakken...vuller (parodie op de zakkenroller), ik ben ik, jij bent jij (theaterstuk), shit! Wie heb ik nu aan mijn arm hangen? (straatact zonder tekst).

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 505,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.