BOBBY SETTER BIGBAND


Zeer goed allround showorkest bestaande uit 7 tot 10 musici.

Biografie
Bobby Setter begon in 1955 onder zijn echte naam Bob Verhelst aan een zangcarrière. Toen hij in 1963 voor een reeks zomeroptredens werd uitgenodigd in een nachtclub in Abidjan, Ivoorkust, vormde hij The Bobby Setter Band. Enkele muzikanten van toen maken vandaag de dag nog altijd deel uit van deze band.

Bijzondere optredens
Drie Europese tours met Fats Domino; Country & Western spektakel, Acht (2005)

Behaalde prijzen
Tony Fakkel Award, 2006.

Overige informatie
Voor wie de begrippen exclusiviteit, klasse en kwaliteit van live muziek hoog in het vaandel draagt, is deze professionele en gedisciplineerde band een aanrader. Met geluid, belichting, kledij en repertoire in overeenstemming met het karkakter van het feest of de happening, levert The Bobby Setter Band weergaloze perfectie en amusement op maat. De band is ook een unicum vanwege de jarenlange samenwerking met steeds dezelfde musici.

Repertoire
De band is zodanig samengesteld dat het elk genre lichte muziek kan brengen die voor de gelegenheid gewenst is: dansavond, bedrijfsfeest, exclusieve party, dinner dance, gala of showprogramma.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 5915,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.