JEANET WILLEMS


1 2 3 4 5 6 7 
Geknipt worden zoals je bent..óf zoals Jeanet je ziet!?!

Overige informatie
Als silhouetknipster is Jeanet een publiekstrekker bij beurspresentaties en inzetbaar op elke feestelijke gelegenheid. Een totaalsilhouet wordt aangeboden in een mooie passende lijst (wortelnotenhout). Zo is het een stijlvol en persoonlijk cadeau, ideaal voor een openingsfestiviteit, een afscheid nemende directeur, jubilarissen of een bruidspaar, ofwel: voor een ieder die het waard is om in een zeer bijzonder voetlicht te worden gezet! Speciale animatie-act: als Josefien Heuvelink van de Artcatering speelt Jeanet de enigszins 'verknipte' kunstzinnige dame, die uw gasten 'versiert' met een opvallende artistieke finishing touch (geknipt uit zelfklevend folie), of een kunstzinnige badge (gekleurd portret in echte badge)! Met haar speciale scharen en tasjes loopt zij rond en kijkt met een keurende blik of uw gasten er chique of feestelijk genoeg bij lopen. Deze acts zijn publiekstrekkers op beurzen, congressen en in winkelcentra. Succesvol op elk feest. Combinaties zijn mogelijk.

Repertoire
Silhouetknippen, karikatuurknippen, Josefien Heuvelink van de Artcatering (typetje), knippen voor kinderen, en exclusieve totaalsilhouetten. In zwart/wit of kleur.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 555,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x55 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.