HET RICCIOTTI ENSEMBLE


1 2 3 4 5 6 7 
Het meest dynamische orkest van Nederland.

Biografie
Het grootste deel van de orkestleden studeert aan een conservatorium. Sinds de oprichting van het ensemble in 1970 heeft het Ricciotti zich ten doel gesteld te spelen voor mensen die anders niet in aanraking zouden komen met symfonische muziek. Het Ricciotti ensemble mag zich het leukste, flitsendste en snelste symfonieorkest ter wereld noemen want het kan zich opstellen in 3.01 minuten! Vanaf najaar 2000 is violist en dirigent Bas Wiegers (1974) als artistiek leider en dirigent verbonden aan het Ricciotti Ensemble. Hij studeerde viool aan het Conservatorium van Amsterdam bij Johannes Leertouwer en Peter Brunt en orkestdirektie bij Roland Kieft. In 1999 behaalde hij met onderscheiding zijn viooldiploma Uitvoerend Musicus.

Overige informatie
Mogelijkheden bedrijfsconcerten: 1. Een zomerconcert voor personeel en relaties van een bedrijf. 2. Een bedrijf kan goodwill-concerten cadeau geven. Aan sociale instellingen in Nederland, organisaties in de buurt van het bedrijf. 3. Een concert-pakket waarmee het bedrijf bij een zomerconcert, een concert cadeau kan doen aan een instelling met een sociaal doel.

Repertoire
Om tijdens een tournee zoveel verschillende soorten publiek te kunnen bereiken studeert het orkest een zeer gevarieerd programma in. Van klassiek tot jazz, van opera tot pop, van wereldmuziek tot filmmuziek. De verschillende muziekstukken worden gepresenteerd door twee aankondigers uit het orkest.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 610,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x75 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
579 Kb  Fragment 1
579 Kb  Fragment 3
579 Kb  Fragment 2
579 Kb  Fragment 4

Videofragment
1088Kb   Klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.