R.O.Y.A.L. DUTCH DISCO PHILHARMONIC


1 2 3 4 5 
De meest energieke en opwindendste live-act van dit moment.

Biografie
The R.O.Y.A.L. Dutch Disco Philharmonic is in 1997 opgericht door 2 discofanaten die het idee hadden om er de grootste Discoband van Nederland van te maken. In die opzet zijn ze geslaagd. In het begin bestond de band uit musici uit Zeeland en Tilburg. Later vonden er een aantal wisselingen plaats, waardoor er nu muzikanten uit heel Nederland bij de groep zitten. Zij hebben allemaal verschillende achtergronden en andere ervaringen, maar het is het plezier wat hen bindt. Grote personeelsfeesten, festivals en film- premières zijn gelegenheden waar The R.D.D.P. vaak te vinden is.

Recensies
En dit is wat het publiek ervan vindt: "Zo’n goede seventiesband heb ik nog nooit gezien", "Een muzikaal hoogstandje", "Het kippenvel staat op mijn armen". The R.O.Y.A.L. Dutch Disco Show wordt bestempeld als de meest energieke en opwindendste live-act van dit moment.

Referenties
Grote personeelsfeesten (Adecco, ABN Amro), festivals (Film by the Sea, Musicon) en filmpremiers (Charlie’s Angels, Talented Mr. Ripley en U571) zijn gelegenheden waar The R.D.D.P. te vinden is.

Overige informatie
De kleding, make-up, het decor, de lichtshow, alles staat in het teken van de gouwe oude discotijd. Deze band is hard op weg om bij de topacts van Nederland te horen. The Royal Dutch Disco Philharmonic is een 24-koppig flamboyant nationaal gezelschap dat een wervelende show met alle discohits uit de jaren ’70 brengt. De disco-klassiekers worden, door muzikanten in zuurstokroze pakken en glitterjurken in hoog tempo aan elkaar geregen.

Repertoire
Het repertoire bevat uitsluitend discoklassiekers, die iedereen zonder moeite kan meezingen. Boogie Wonderland, I’m so excited, Disco Inferno en vele anderen worden met volle overgave gespeeld.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 5235,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.