D.I.S.C.O.


1 2 
Dé live seventies glitter-danceclassics-showband.

Biografie
In 1988 ontstaan als feestafdeling van leden van een Haags klassiek orkest. Sindsdien uitgegroeid met show en jaren van optredens. Hierdoor is dit geen 'gimmick' maar al ruim 15 jaar de enige 100% volledig gespecialiseerde disco-partyband en wat betreft kwaliteit en sound niet meer te evenaren. Deze band is niet voor niets de eerste keus in zalen als Claus Partyworld. Duik met D.I.S.C.O. in de originele vibe van de danceclassics uit de zorgeloze jaren zeventig. En verras uw gasten met deze fantastische show. En... hoor hoe een 100% live band met vaste muzikanten kan klinken. Ook de show is trendsettend. De band is uitgerust met authentieke instrumenten en volledig op elkaar ingespeeld. Natuurlijk gekleed in extraverte disco-outfits. Maar ook voorzien van professioneel geluid, prachtig licht en een glitterdecor. Altijd! Want D.I.S.C.O. gebruikt hiervoor eigen materiaal. Dat betekent dat de volledige show zónder meerprijs voor u compleet op het toneel staat! Om op de absolute top te blijven wordt nog steeds vrijwel wekelijks de show gerepeteerd en verbeterd. Hierdoor blijft de show zich uitbreiden en verbeteren. Al ruim vijftien jaar lang. Dat is op dit niveau uniek in Nederland!

Recensies
Haagse Courant, 26 mei 1999: "WOW, wat een feest". Doen, juni 1996 : "Zij spelen geen disco, zij zijn disco".

Bijzondere optredens
Zomerpodium Rotterdam, Pleinpop Den Haag, Nighttown, Heeren van Aemstel, Paap, Ernst & Young Amsterdam.

Referenties
Nighttown, Heeren van Aemstel, Paap, diverse studenten- en sportverenigingen, Ernst & Young Amsterdam, discotheek 'De Tijd', 'De Marathon' etc. (12 jaar optredens!).

Overige informatie
Dit is de enige 100% live, 100% discoclassics, 100% feest non-stop-discoband. Echte feestmuziek gespeeld door uitsluitend échte liefhebbers van het genre. Compleet met showdecor en showoutfit.

Repertoire
Het repertoire is een zorgvuldige mix van de meest dansbare nummers uit de periode 1974-1981. Bekende hits als 'Celebration' en 'Le Freak' komen zeker aan bod. Dit is een selecte keuze uit het meest gespeelde repertoire: We Are Family, He's The Greatest Dancer, I'ts A Love Thing, Car Wash, Can You Feel The Force, Keep The Fire Burning, I'm Coming Out, Dirty Old Man, Our Love's In Yeopardy, Disco Inferno, Fame, September, That's The Way, Staying Alive, You Sexy Thing, You Can Do It, Non Stop Dance, en vele andere.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3180,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
467 Kb  Fragment 1
469 Kb  Fragment 2
579 Kb  Fragment 3

Videofragment
2267Kb   Klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.