LOU ROMAN BAND


1 2 3 
Eén van de toporkesten van de Benelux.

Biografie
De Lou Roman Band kreeg reeds meerdere buitenlandse toumees aangeboden en verzorgden gala's in o.a. Berlijn, München, Bem, Zürich, Parijs, Cannes en Barcelona. 25 jaar verzorgden zij de zomershows van het Witte Paard te Blankenberge. Van 1989 tot 1993 waren zij bijna wekelijks te gast op televisie als huisorkest van V.T.M.'s " Walter`s Verjaardagsshow" waar zij de diverse live acts begeleidden. ln de loop der jaren is de groep de favoriete begeleidingsformatie geworden van vele internationale artiesten. Zij speelden o.a. live met The Three Degrees, The Trammps, Martha Reeves, The Marvelettes, Harold Melvin's Blue Notes, Viola Wills, Johnny Logan, Sister Sledge, Linda De Suza, Wall Street Crash, Toots Thielemans, Malcolm Roberts, Rob De Nijs, Lee Towers, Anita Meyer en de Magic Platters. De Lou Roman Band werd in 1994, 1995 en 1996 onderscheiden met de ZAMU AWARD voor het beste amuzementsorkest. Sinds oktober 1997 is de band de vaste begeleidingsformatie van René Froger. Voor begeleiding van artiesten kan de band optreden in bigband formatie of uitgebreid worden met strijkers. De muzikanten van de Lou Roman Band hebben een zeer gevarieerd repertoire in de vingers. Bovendien voelen zij de sfeer van het moment als geen ander aan: het zesde zintuig waarmee ze elke zaal onder stoom zetten.

Behaalde prijzen
De Lou Roman Band werd in 1994, 1995 en 1996 onderscheiden met de ZAMU AWARD voor het beste amusementsorkest. De zangeres behaalde in 1993 in de finale van de Eurosong de 2-de plaats met het nummer "Vrij". In 1996 werd zij finaliste in de Gouden Zeemeermin met het nummer "Morgen komt de lente".

Overige informatie
Lou Roman raakte bekend als pianist in "Walter´s Verjaardagsshow". Lou heeft ondertussen zijn eigen orkest, waarmee hij menig artiest begeleidt. Zo is het orkest vaste begeleider op de concerten van de Nederlandse zanger René Froger. Bij een orkest hoort ook een zangeres. Lou Roman koos bewust voor Nadia Mampaey als vaste zangeres. Nadia heeft een zachte en warme stem. Nadia nam in 1993 deel aan de voorrondes van het Eurovisongfestival met het nummer "Vrij".

Repertoire
Een zeer uitgebreid repertoire gaande van swingende evergreens tot de stevige hedendaagse top 30 hits!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 4520,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.