ANTJE MONTEIRO


1 2 3 4 5 
Het gevoel van..... precies!

Biografie
Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans, waarmee zij twee jaar langs de theaters toerde. Daarna volgde de theatergroep Broadway Boulevard, waarmee zij door het gehele land optrad. Uiteraard bleven de capaciteiten van Antje niet onopgemerkt en een platencontract bij Dino Music was het logische vervolg. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière. Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical Aida. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken en haar rol in Aida bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carrière voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol 2002. De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma 'Het Gevoel Van....'. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse Tv naar een nog hogere dimensie. Dat Antje in het theater bijzonder succesvol is, bewees ze in 2004 wederom tijdens de Bernstein-concerten. En ook de theatertour 'KRO's Het Gevoel van...in Concert', waarmee Antje in het voorjaar 2005 in de Nederlandse theaters stond, bleek een enorm succes. In 2006 was Antje te zien als Juf Jenny in de kindermusical 'Sesamstraat Live'. In mei van dat jaar staat ze 14 x in Ahoy met Musicals in Ahoy en trok Antje de stoute schoenen aan en stapte in de wereld van de Operette met La Vie Parisienne. In 2007 speelt Antje de hoofdrol in de musical Cats. In 2009 is haar eigen langgekoesterde droom in vervulling gegaan: haar eigen Nederlandstalige album is uitgekomen.

Behaalde prijzen
In 2002 heeft Antje een gouden plaat ontvangen voor Aida.

Repertoire
Uiteraard kunt u Antje ook 'live' op uw feest of evenement de sterren van de hemel laten zingen! Antje staat garant voor een show op hoog vocaal niveau, en weet als géén ander ieder feest of evenement naar een absoluut muzikaal hoogtepunt te brengen! Antje is bijzonder sterk in het leveren van maatwerk. (Bedrijfs) gegevens kunnen door Antje worden geintegreerd in haar solistische Power-Show waardoor haar show naadloos aansluit binnen uw bedrijfsevenement en die extra persoonlijke meerwaarde geeft aan uw feest of evenement. Daarnaast is Antje tevens beschikbaar voor presentatie-werkzaamheden en kan zij op bijzonder smaakvolle wijze uw feest of evenement in goede banen leiden. Mede door haar achtergrond en ervaring is zij als géén ander in staat iedere zakelijke of feestelijke bijeenkomst op professionele wijze te presenteren!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 4385,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.