LINKE SOEP


LS wordt soms heet opgediend, maar is altijd zeer goed te verteren.

Overige informatie
Linke Soep werkt met professionele geluid- en lichtapparatuur zodat zij de show en het geluidsvolume aan kunnen passen aan uw wensen. Linke Soep is door het brede "top 100 aller tijden"-repertoire geschikt voor: - feestweken; - bruiloften; - cafe's; - personeelsfeesten; - kermissen; - verjaardagen; - studentenfeesten; - etc, etc.

Repertoire
Zij hebben een repertoire van zo'n 8 uur muziek! U kunt dus zelf een selectie maken van de nummers die u het meest aanspreken, waardoor hun muzikale bijdrage 'op maat gesneden' is voor uw feest. Zo kan het dus zijn dat ze tijdens een receptie ballads en easy listening spelen, in het cafe het publiek op rockmuziek trakteren, en dat tijdens een bruiloft, kermis of personeelsfeest het dak er af gaat bij de swingende nummers. Hun aanrader: het combinatiegerecht van ballads, rock en swingende nummers valt bij iedereen in de smaak!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1565,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
473 Kb  areukiddingme
473 Kb  letmeentertainyou
486 Kb  sacrifise

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.