HOLLYWOOD BOULEVARD


1 2 3 
Een spetterende showband voor een vlekkeloos feest.

Biografie
Hollywood Boulevard is een negenkoppige showband met Jan Buis als frontman. De ervaren muzikanten hebben allemaal jarenlange ervaringen in begeleidingsbands van bekende artiesten. Hollywood Boulevard is zelf ook een bekende in het circuit. De band heeft met vrijwel alle nationale en diverse internationale artiesten samengewerkt. Ook op televisie waren ze regelmatig te bewonderen: in 'het Swingpaleis' met Manuela Kemp bijvoorbeeld. Hollywood Boulevard was de vaste begeleidingsband van André Hazes, de laatste tien jaar van zijn leven. Alle optredens in het land, de mini-concerten, de Ahoy concerten maar ook het Olympisch Stadion en de Arena concerten werden door dit orkest begeleid. Van het laatste concert is een Dvd verschenen. Ook op de Arena herdenkingsceremonie was Hollywood Boulevard van de partij.

Overige informatie
Hollywood Boulevard neemt altijd een complete geluids- en lichtset mee die exact aangepast is aan de omstandigheden en de locatie. Die professionaliteit kenmerkt de echte topband!

Repertoire
De veelzijdigheid is misschien wel de beste eigenschap van Hollywood Boulevard. De band speelt werkelijk elk repertoire, van jazz tot disco, van ballroom tot nostalgische rock. In overleg worden de bezetting, de muziekstijl en de sfeer vastgesteld. De muziek wordt nauwgezet ingepast in het totale programma. Als de afspraken met de band gemaakt zijn, kunt u achterover leunen: Hollywood Boulevard garandeert een vlekkeloos feest en de grote ervaring van de band zorgt er ook voor dat zelfs onverwachte situaties moeiteloos worden opgevangen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 4325,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
533 Kb  still got
660 Kb  Africa
379 Kb  Natural woman
348 Kb  Play that funky music
536 Kb  You to me are everything
265 Kb  Voulez-vous coucher avec moi

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.