CHERVELLO HYPNOTIC BRAIN POWER


1 2 
Ontdekkingsreis door de wereld van het menselijke brein.

Biografie
Chervelo (Jos Claus) is al sinds de jaren '80, met veel succes, bezig met zijn hypnose shows onder de naam "hypnotic brain power hypnoseshows".

Overige informatie
Het publiek wordt - op basis van vrijwilligheid - uitgenodigd aan de show deel te nemen. Dit is een unieke gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met het fenomeen hypnose. Er wordt uitsluitend gewerkt met zuivere hypnose en geen gebruik gemaakt van trucs of magic-acts. De toeschouwers krijgen te zien wat hypnose inhoudt, wat met hypnose kan en dat het niets te maken heeft met magie. Elke show weer maken veel toeschouwers hiervan gebruik. De een omdat hij niet gelooft dat zoiets bestaat, de ander om te ervaren wat allemaal mogelijk is. De deelnemers gaan in hypnose op reis en maken dingen mee waarvan ze het bestaan niet wisten of die ze tot nu toe voor onmogelijk hielden. Dit is indrukwekkend en amusant tegelijk. Zowel voor de deelnemers als de toeschouwers. De hilariteit overtreft hierbij telkens weer alle verwachtingen! Een belangrijk item van de voorstelling: er worden geen onetische opdrachten gegeven en niemand hoeft zich beledigd te voelen. Daarom laten bij elke show vele tientallen bezoekers zich meenemen op een ontdekkingsreis door de wondere wereld van het menselijke brein.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 790,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.