ORKEST NIGHTWIND


1 2 3 4 
Een leuke, swingende en professionele band!

Biografie
Nightwind bestaat inmiddels al weer ruim 17 jaar en was oorspronkelijk een viermans-formatie. De band kreeg al snel in de gaten dat met een zangeres in de band het repertoire flink kon worden uitgebreid, dus werd er een zangeres gezocht en gevonden. De zangeres heeft haar sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Jarenlange ervaring met andere bands hebben haar gevormd tot de geweldige zangeres die ze nu is. Sinds ze elkaar gevonden hebben verrijkt zij met haar aanstekelijke enthousiasme en warme stemgeluid de band.

Overige informatie
Nightwind is al jaren een zeer gewaardeerde gast op talrijke feesten en evenementen in Nederland. Men weet goed wat er onder het publiek leeft en haakt daar maar al te graag op in. Nightwind beschikt over een professionele geluids- en lichtinstallatie, zodat zowel kleine als grote evenementen, binnen of buiten, goed verzorgd kunnen worden opgeluisterd. Of het nu gaat om een feest met 50 of met 5000 mensen; Nightwind maakt er gegarandeerd een knalfeest van !

Repertoire
Nightwind beschikt over een uitgebreid repertoire van meer dan 100 zeer uiteenlopende nummers en is daardoor als band een perfecte keuze voor een gezellig feest met 'voor ieder wat wils' en een avond vol swingende top 40/100 muziek. Of het nu gaat om een gezellige wals, stevige rock nummers, swingende disco, hot soul of een Nederlandstalige meezinger; Nightwind speelt het allemaal.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1340,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
706 Kb  It's Raining Men
702 Kb  Let's Get Loud
704 Kb  Murder On The Dancefloor
701 Kb  Proud Mary
700 Kb  Whenever Wherever

Videofragment
4265Kb   Klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.