DJ MARCO V


1 2 3 
Ex-resident DJ bij discotheek 'De Danssalon' in Eindhoven.

Biografie
Marco V draait al platen vanaf zijn veertiende jaar. Hij is geboren in het Brabantse Heeswijk-Dinther. In 1996 werd hij een vaste DJ bij de populaire discotheek 'De Danssalon' in Eindhoven. Met zijn producing-partner Benjamin Bates maakte hij diverse clubhits waaronder de houseklassieker 'Southide Spinners Luvstruck'. Vanaf 2000 begon hij zijn nieuwe stijl te produceren, 'de Vision-stijl' en scoorde daar enorm mee. Hij werd zelfs gevraagd om in 2000 de anthem voor het beroemde Innercity-feest te produceren. De singles 'GODD', 'In Charge' en 'Simulated' werden wereldwijde dancehits. In 2002 scoort hij een grote hit met zijn remix van de klassieker "Café del Mar". Momenteel behoort hij tot de Top-3 van de Nederlandse DJ’s en hij draait veelvuldig in alle landen van de wereld.

Overige informatie
Hij heeft een eigen recordlabel genaamd 'In Charge'. Ook organiseert hij onder dezelfde naam feesten door heel Nederland.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 7705,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x60 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.