DUO WALPOT & VAN HECK


1 2 3 4 5 6 
Een professioneel en stijlvol piano-vioolduo met veel mogelijkheden.

Biografie
Pianist Rob van Heck studeerde aan het Maastrichts Conservatorium alwaar hij cum-laude slaagde voor zijn solisten diploma. Violiste Ruth Walpot studeerde aan het Conservatorium in Utrecht. Naast het verzorgen van kamermuziekconcerten is zij is ook regelmatig actief als remplacant in het Brabants Orkest en andere symfonie orkesten. Verder treedt zij regelamatig op met de bekende Nederlandse artiest Herman van Veen.

Overige informatie
Voor een optreden is het wenselijk dat er bij voorkeur een gestemde vleugel of piano aanwezig is met een pianokruk zonder armleuningen. Het duo neemt indien nodig een electronische piano mee die desgewenst uitversterkt kan worden. Het geluid hiervan is nauwelijks te onderscheiden van de echte pianoklank. Indien u dit wenst kan het duo ook een echte piano regelen en op de locatie waar gemusiceerd gaat worden laten plaatsen.

Repertoire
Het repertoire is zeer divers en omvat zowel klassieke muziek alswel licht klassieke- en populaire werken. Dit duo staat open voor speciale wensen en kan haar programma daarop aanpassen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 400,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.