FRANKLIN BROWN


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
De Franklin Brown Show ziet er net zo spetterend uit als het klinkt!

Biografie
Franklin Brown (Rotterdam, 11 maart 1961) is een Nederlandse zanger die bekend werd dankzij zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival. In 1996 won Franklin Brown samen met Maxine het Nationaal Songfestival met het liedje 'De Eerste Keer'. Het duo vertegenwoordigde daarop Nederland op het Eurovisiesongfestival in Oslo. Daar eindigden ze op de zevende plaats met 'De Eerste Keer'. Na het songfestival zijn Maxine en Franklin Brown als solo-artiest verder gegaan. Franklin Brown speelde grote rollen in diverse shows van Frank Wentink in Studio 21 te Hilversum. Nog steeds treedt hij regelmatig op met Maxine en noemt hij haar in interviews altijd één van zijn beste vrienden. Naast de optredens heeft Franklin zijn eigen evenementen en boekings bureau opgezet: F.B. Eye Productions. Samen met Maxine is hij ook nog lid van het songfestivalgroepje The EuroStars. In deze groep zitten ook ex-songfestivaldeelnemers Marlayne, Esther Hart en Mandy Huydts. Met zanger Mark Dakriet richtte hij de groep B.I.G. op en haalde daar de zanger Danny Sopacua bij. In 2007 hebben Franklin Brown en Maxine voor het eerst in 11 jaar weer een nieuwe single en cd opgenomen. De single is gecomponeerd door John Ewbank en de tekst is van Franklin Brown. De cd heet 'Steeds Weer'.

Overige informatie
Shows: Music from Las Vegas - Starring Franklin Brown. Nu ook als tape act te boeken. Music from Las Vegas is als show met een 11 mans live band te boeken maar ook als tape act. Franklin Brown brengt in een half uur de hoogte punten uit het rijke muzikale verleden van Las Vegas. De grootste songs van onder andere Frank Sinatra, Sammy Davis jr en Dean Martin. Maar ook Tom Jones en Michael Buble zullen de revue passeren. De afgelopen jaren heeft Franklin deze show met veel succes in een aantal mooie theaters mogen brengen. Dance Classics Party - Voor een avond met de beste dance classics of motown songs heeft Franklin Brown precies dat in huis wat uw evenement nodig heeft. De grootste disco hits uit de jaren 70. De meest swingende dance classics en motown songs uit het meest swingende tijdperk van de vorige eeuw.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 3070,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.