GIN FIZZ


1 2 3 4 5 
Zij zullen ruimschoots aan uw hoge verwachtingen voldoen!

Biografie
Gin Fizz is opgericht in 1991. De eerste jaren bestond het repertoire hoofdzakelijk uit 'jazzy' easy listening muziek. Door de jaren heen heeft Gin Fizz hard gewerkt aan uitbreiding van het repertoire. Inmiddels bestaat hun repertoire vooral uit een grote verzameling hits van de laatste decennia. Ineke Claasen (zang) Ineke begon haar carrière al op zeer jonge leeftijd. Door te zingen in diverse top-40 bands ontwikkelde zij zich tot een allround zangeres en is ze jaren het gezicht geweest van de Band Roulette, waar ze in 1998 een punt achter zette. Na een periode actief te zijn geweest als free-lance zangeres, kriebelde het weer om bij een vaste, gezellige professionele band te gaan zingen. Dit alles heeft ze bij Gin Fizz zeker gevonden. Hein van Berkel (toetsen en zang) Hein studeerde aan het Brabants Conservatorium in Tilburg, met als hoofdvak piano, en begeeft zich sindsdien op vele muzikale vlakken: klassiek, pop en rockbands (waarmee hij verschillende radio, televisie en CD opnames heeft gemaakt). Naast Gin Fizz werkt hij als pianist/toetsenman bij diverse muziektheatervoorstellingen, is begeleider van solisten, en is tevens als docent verbonden aan Fontys Hogeschool, Factorium Tilburg en KleinkunstFactory. Martin Suijs (gitaar en zang) Martin is een echte allround gitarist die het liefst zoveel mogelijk op het podium staat. Bij Gin Fizz voelt hij zich als een vis in het water. Corné van Groesen (basgitaar en zang) Als bassist speelde Corné in verschillende bands met uiteenlopende stijlen: Kick (rock), De Prins Van Albanië (Nederlandstalig) en Avanti (Top40). Sinds 1993 versterkt Corné Gin Fizz. Daarnaast speelt hij ook trompet, werkt als trompetdocent bij een muziekschool en geeft les aan diverse muziekgezelschappen. Wijnand van Groesen (drums en zang) Wijnand heeft na zijn studie aan het Brabants Conservatorium veel ervaring opgedaan in verschillende bands en klassieke orkesten. Dit in o.a. het Nationaal Jeugdorkest, het Brabants Orkest, Slagwerkgroep Den Haag en de jazz band Foolish Heart. In 1991 richtte hij Gin Fizz op. Behalve de drums neemt Wijnand ook de boekingen voor Gin Fizz voor zijn rekening. Tevens is hij als slagwerkdocent werkzaam bij 2 muziekscholen te Uden en Venlo.

Overige informatie
Deze moderne, flitsende en breed georiënteerde band zal iedereen zeker een onvergetelijke avond bezorgen. Met Gin Fizz erbij hoeft u zich om het muzikale gedeelte in ieder geval geen zorgen meer te maken. Naast muzikale kwaliteit hecht Gin Fizz ook veel waarde aan de kwaliteit van geluid en show. Zo is hun geluidsset compact en niet opzichtig en werken zij met een in -ear monitorsysteem waardoor op elk geluidsniveau een optimale geluidskwaliteit kan worden gerealiseerd. Door het gebruik van moderne digitale technieken (zoals drumloops, samples en effecten) kunnen zij elk nummer authentiek laten klinken. Middels diverse kleding, verrassende acties, spetterende gitaarsolos en een zangeres van wereldklasse zult u continu geboeid blijven door Gin Fizz.

Repertoire
Het repertoire is zeer breed en omvat o.a. jazz, easy listening, achtergrondmuziek, pop, disco, top-100, Nederlandstalige hits, Zuid-Amerikaans, etc. Geschikt als achtergrondmuziek tijdens uw diner of buffet, maar ook voor een spetterend en swingend feest. Afhankelijk van de sfeer of het thema van de avond, past Gin Fizz de repertoirekeuze hier feilloos op aan.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 2780,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
647 Kb  track 3
495 Kb  Track 2
543 Kb  Track 1

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.