LOS MUSICALES


Spaanse band die u gegarandeerd een gezellige avond bezorgt.

Biografie
José Nieto, de bandleider, is afkomstig uit Spanje. In 1971 richtte hij het duo Los Embajadores op, een succesvolle act die veel geboekt werd. Het duo groeide uit tot een complete band. Naast een drummer, toetsenist en bassist werd Alma, de dochter van José, bij de band betrokken als zangeres. Na haar succesvolle deelname aan de finale van de soundmixshow heeft zij besloten een solo-carrière op te bouwen. In zangeres Sonja werd echter een succesvolle plaatsvervangster gevonden.

Overige informatie
Los Musicales treedt op in geheel Nederland op al uw feesten en partijen, maar ook op braderieën, in restaurants of tijdens produktpresentaties.

Repertoire
Het swingende repertoire bestaat voornamelijk uit Spaanse en Latijns-Amerikaanse nummers. Moderne Spaanstalige dansmuziek, met af en toe indien gewenst, een uitstapje naar het Engelstalige repertoire.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 840,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
579 Kb  Fragment 1
579 Kb  Fragment 2
579 Kb  Fragment 3
579 Kb  Fragment 4

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.