BRASIL SHOW TUDO BEM


Fantastische dans, prachtige show!

Biografie
De groep Tudo Bem staat onder leiding van Rosita Sola. Zij is één van de weinige danseressen in Nederland die zich gespecialiseerd heeft in de diverse Afro-Amerikaanse dansstijlen. Als dansdocente en choreografe heeft zij zich verdienstelijk gemaakt in binnen- en buitenland. Tudo Bem werkt nauw samen met een aantal muziekgezelschappen die een gevarieerd en authentiek Braziliaans repertoire spelen of een mengeling brengen van Afrikaanse, Braziliaanse en Zuid-Amerikaanse ritmes.

Overige informatie
Het wervelende samenspel tussen dansers en drums zorgt voor uitdagende en verrassende solo's. Maar ook zonder live-begeleiding brengt Tudo Bem een fantastische show. Door de professionele aanpak en de kleurrijke kostuums zorgt de groep altijd voor spektakel, of het nu gaat om een groot evenement of een party in privésfeer. De show van Tudo Bem is echter op zijn best als ze begeleid wordt door een bateria. De enthousiaste danseressen laten het publiek met volle teugen genieten. Meedansen mag uiteraard! Naast het bekende samba-repertoire is er de mogelijkheid om te genieten van een salsashow die wordt gevolgd door een 30 minuten durende merengue workshop voor het publiek.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 555,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x20 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Videofragment
1167Kb   Klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.