DR. ROSSI


Een avond "ouderwets" swingen op recept van Dr. Rossi.

Biografie
Allen zijn het muzikanten die in verschillende andere bands hun muzikale sporen hebben verdiend. Dr. Rossi staat voor circa 2.5 uur betere muziek, een "dijk van een geluid" en een enthousiasme dat bij iedereen de vlam in de pan doet slaan. Combineer dit met een aantal ervaren muzikanten en je krijgt een optreden dat staat als een huis!

Overige informatie
Dr. Rossi biedt een avondvullend muziekprogramma met circa 2,5 uur swingende muziek, verdeeld over 3 sets. Tijdens de pauzes kan door de band voor passende muziek worden gezorgd. In overleg kan de setindeling en pauze-invulling worden gewijzigd.

Repertoire
Dr. Rossi is een echte "live" band, die in twee of drie zorgvuldig opgebouwde sets ieder feest naar een hoogtepunt weet te brengen. Het repertoire bestaat uit uiteenlopende rock- en soulcovers, waarbij dansbaarheid het voornaamste criterium is. Zo brengen zij onder andere nummers van: Tower of Power, Stevie Wonder, Joe Cocker, Aretha Franklin en Earth Wind & Fire. Sta echter niet vreemd te kijken als er ook gevoelige ballads of een op eigen wijze geïnterpreteerde, Nederlandstalige meezinger wordt ingezet.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1220,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
224 Kb  Ik kan 't niet
215 Kb  Play that funky music
221 Kb  Walking on sunshine
234 Kb  I've got the music in me
236 Kb  Somebody else's guy
213 Kb  Easy Lover

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.