JOHN BRASS


1 2 3 4 5 6 
Een muzikale topper die uw avond onvergetelijk maakt

Behaalde prijzen
Uitgereikte prijzen bij het music-inn concours, de trosbokaal en een prijs van platenmaatschappij Monopole, hebben bewezen dat het hier niet zomaar om een zanger / toetsenist gaat.

Overige informatie
Een optreden van John Brass is veelzijdig, spetterend, sfeervol en interactief. Uw gasten zullen nog lang napraten over uw feest. Zijn sprankelende improvisaties en sfeervolle liedjes leveren het bewijs dat het hier niet zomaar om een zanger / toetsenist gaat. Dat blijkt ook wel uit de enthousiaste reacties die John krijgt bij zijn live optredens.Op vele bruiloften, personeels-feesten en dinnershows maakt hij een feest om nooit te vergeten.

Repertoire
Variatie is troef! Van swingende Jazz naar Hollandse meezingers via prachtige Love Songs naar knallende Rock&Roll. Iedere topper uit de hitlijsten vindt u terug bij zijn optreden. Telkens weer bewijst hij up to date te zijn met zang en muziek. Of het nu gaat om actuele hits, 60’s, 70’s, dance of evergreens, John Brass voldoet aan ieders verzoek. Sfeervolle achtergrondmuziek tijdens een dinerdansant behoort eveneens tot de mogelijkheden. Niet voor niets is John Brass een muzikant die graag gezien en gehoord word in vele pianobars, hotels en restaurants.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 795,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
489 Kb  Unchainmyheart
444 Kb  eveybody needs somebody

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.