FRANK'S ONE MAN BAND


Goede muziek voor alle gelegenheden.

Biografie
Frank volgde een Conservatoriumopleiding in Den Haag. Door jarenlang in binnen- en buitenland in veel bands gespeeld te hebben, heeft hij het vak van de 'lichte muziek' van a tot z geleerd. Recepties, bruiloften, campingfeesten en bedrijfsfeesten; in smoking of vrijetijdskleding, alles is mogelijk! Van rock & roll, pop, soul en chicago-achtige groepen, tot nachtclubs, artiesten begeleiden en Nederlandstalige groepen. Zijn repertoire is zo uitgegroeid dat bijna kan worden gezegd dat hij de grootste éénmansband van Nederland is. Frank brengt muziek voor alle gelegenheden en op elk gewenst geluidsniveau.

Overige informatie
Hij werkt met de meest geavanceerde keyboards en randapparatuur, op een geluidsinstallatie die geschikt is voor kleine en grote partijen. Het eventueel fluisterend zacht spelen (b.v. bij een diner), is geen enkel probleem! Tevens is Frank, met een ruim repertoire, inzetbaar als pianist.

Repertoire
Populair repertoire, top 40-muziek, dansmuziek, rock & roll, country, soul (R&B), Zuid-Amerikaans, easy-listening, oude en nieuwe Hollandse muziek en feestmuziek van o.a. Andre Hazes, Lee Towers, Marco Borsato, Peter Koelewijn, René Froger, Rob de Nijs, V.O.F. de Kunst, Wim Sonneveld, Al Jarreau, Bill Haley, Bob Marley, Cliff Richard, Charles Aznavour en vele, vele anderen. Voor ouderen in bejaarden- en verzorgingshuizen heeft Frank een speciaal repertoire van (oud)Hollandse meezing en luister liedjes.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 500,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
458 Kb  eigen huis
203 Kb  't Kleine cafe aan de haven
454 Kb  she bangs
456 Kb  candle in the wind
467 Kb  everybody loves somebody
223 Kb  Country rose
236 Kb  Banger hart

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.