PEKEL


1 2 
Pekel is (historische) muziek en vermaak tegelijk!

Biografie
De vaste kern van Pekel bestaat uit Peter Moree, Erno Korpershoek, Theo Schuurmans en John Bazuijnen. Peter Moree studeerde, net als John Bazuijnen, aan het Rotterdams Conservatorium. Peter Moree kreeg bekendheid door zijn werk met 'De Perelaar'. Hij maakte drie langspeelplaten met deze groep. Theo Schuurmans studeerde vioolbouw en werkte 12 jaar in Groot BrittanniŽ met bekende bands als 'Allurach' en 'Moncoin'. Naast plaatopnamen werkte hij veel voor de Britse tv en radio.

Overige informatie
Pekel is gespecialiseerd in themafeesten. Bourgondische feesten, vertier gericht op het schippersleven, maar ook andere thema's of zelfs concerten zijn bespreekbaar. Pekel is tevens geschikt voor jaarmarkten, braderieen en recepties. Pekel speelt ook als concertformatie op festivals en op scholen. Zij spelen gewoonlijk als kwartet, maar grotere bezettingen (4 t/m 8 muzikanten) is ook mogelijk.

Repertoire
De groep richt zich op historische muziek met een knipoog. Wel degelijk verdiept Pekel zich in een geschiedkundige lijn, maar houdt rekening met de 'oren' van het twintigste eeuwse publiek. Zij treden doorgaans op in middeleeuwse kledij. Pekel kan desgewenst muziek omlijsten met dans en animatie.

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 1340,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
294 Kb  De Kermis
294 Kb  GabriŽl en Janneke
294 Kb  Lage landen

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.