JOS JONGELING


Country is..... singer-songwriter Jos Jongeling !

Biografie
In 1987 koos Jos definitief voor country. De band `Alamo` was zijn eerste succes op dit gebied. In 1989 en 1990 stond hij met deze eigentijdse band in de finale KRO`s countrytime tournee. Zij verwierven een derde en een tweede plaats in deze landelijke speurtocht naar talent. Onder de naam `Country Dance Party` startte Jos in 1989 zijn soloproject. Succes bleef niet uit. Het als grap begonnen solowerk, met als doel regionaal wat op te treden in kleinere zalen, liep snel uit de hand. In no-time was Jos te horen en te zien op zeer veel plaatsen binnen Nederland.

Overige informatie
Facilitaire mogelijkheden: Jos met gitaar en orkestband (eigen DAT-recorder). Of Jos met gitaar en orkestband en verzorging van geluid (installatie van klein tot groot, en naar keuze met of zonder licht).

Repertoire
In het repertoire van Jos worden evergreens afgewisseld met eigentijdse nummers. Zijn repertoirekeuze vormt een evenwichtig geheel dat een breed publiek aanspreekt. Niet alleen de bekende nummers van Willy Nelson en Johnny Cash komen voorbij maar ook bijvoorbeeld een countryuitvoering van een Bob Dylan-nummer of een folkgetinte song van Christy Moore. Grensoverschrijdende muziek, geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 500,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
458 Kb  Fragment 1
469 Kb  Fragment 2
504 Kb  Fragment 3
459 Kb  Fragment 4
469 Kb  Fragment 5

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.