PRIME TIME TRIO


1 2 
De juiste sfeer door het Prime Time Trio!

Biografie
Het Prime Time Trio is actief sinds september 2002 en vindt zijn oorsprong bij het 'Politiek Café / Den Haag'; een wekelijkse discussieavond met gastspreker in café van Buuren aan het Haagse Noordeinde. Saxofonist Mischa van der Wekken begon op 11-jarige leeftijd met het bespelen van de saxofoon en raakte enkele jaren later in de ban van jazz en aanverwante muziekstijlen.

Repertoire
Dit bestaat uit voornamelijk jazz-standards: klassiekers van componisten als George Gershwin, Cole Porter en Duke Ellington. Daarnaast worden echter ook verrassende arrangementen van minder bekende stukken en enkele eigen composities gespeeld. Ook spelen ze stukken die de afgelopen decennia hun kracht en waarde ruimschoots hebben bewezen en toch steeds blijven uitdagen tot het zoeken naar nieuwe manieren om ze te vertolken.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 965,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
82 Kb  anthropology
87 Kb  chelsea bridge
88 Kb  harlemnocturne
94 Kb  look what ive got
90 Kb  sandu24
90 Kb  the end of a love affair
100 Kb  three and one 24

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.