DE VIVO'S


1 2 3 4 
Een marchingband, klezmer-orkest en feestorkest in één!

Biografie
Raymond: Raymond (zang, klarinet, percussie) de charismatische enfant terrible, zingt leuker dan ooit (het liefst in het Nederlands natuurlijk). Zeker sinds hij besloten heeft geen solo's meer te spelen; een bekend melodietje zingen of spelen en de mensen vermaken is zijn credo. Roeland: Roeland (zang, dobro) is inmiddels een echte VIVO geworden. Zijn glimmende RVS-gitaar (niet geborsteld) met bloemetjesmotief is dé blikvanger binnen de band, daarmede de knalrode sousafoon van Eric overtroevend. En zingen dat hij doet, je wordt er stil van en gaat er vanzelf naar luisteren. Ook zijn tweede stemmen, wanneer Raymond het weer tijd vindt om ook eens de aandacht op te eisen met een lied, zijn als van een doorgewinterde nachtegaal. Het is te hopen dat Roeland de komende tijd minder vaak naar de kapper gaat om zijn mooie krullende haar te kortwieken zodat hij en Raymond als de zingende krullebollen door het leven kunnen gaan; als dat geen succes wordt. Eric: Dan is daar natuurlijk nog altijd de rots in de branding Eric (sousafoon, telefoon); niet weg te slaan bij de VIVO's. Let je even niet op dan stopt hij je hoofd weg in zijn grote toeter. Volgens hem heeft het een klankhelende werking op de mensen, maar volgens anderen is het gewoon de frustratie dat normaal al zijn nootjes over de hoofden van de mensen heen vliegen.

Bijzondere optredens
Een extraatje bij een witte kerst of zwarte piet is 'Vivo ho ho ho'; een muzikaal en theatraal kerstgeschenk. Voor koud buiten of warm binnen, geen kerstfeest kan zonder de vivo's beginnen. Vrolijk bont internationaal repertoire, aangevuld met kerstklassiekers en eigen nummers als: 'En waar blijft nou die sneeuw?' en 'Ho, ho, hoo, 't is Kerstfeest'. Na de kerst zijn ze weer 'normaal'!

Referenties
De Vivo's spelen sinds 1996 volledig professioneel en hebben opgetreden op talloze bedrijfsevenementen, recepties, festivals en feesten.

Overige informatie
De Vivo's kunnen binnen of buiten spelen, rondlopend of op één plek, op steeds wisselende plekken enz. Het geluidsniveau kan aangepast worden van zacht tot luid maar zo doordringend als versterkte muziek zal het niet worden. De Vivo's zijn feestelijk gekleed als een bont fanfareorkest, maar spelen swingend en improviserend; zich aanpassend aan de omstandigheden. Het Vivo's kwartet kan spelen bij gelegenheden waar wat meer power en volume gewenst is en waar de nadruk minder ligt op liedjes. De Vivo's spelen meestal akoestisch. Maar ze beschikken ook over een geluidsinstallatie die desgewenst (voor een geringe meerprijs) kan worden meegenomen. Een optreden duurt meestal 3 uur waarin 3 sets van 30 minuten worden gespeeld. Meer, langer of anders ingedeeld kan natuurlijk altijd.

Repertoire
Trio de Vivo's is vooral veel meerstemmige zang, instrumentale gouwe ouwe, meezingers, meestampers, meeklappers, mee-voetje-bewegend.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1095,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
579 Kb  Track 2
579 Kb  Track 3
579 Kb  Track 1
579 Kb  Track 4

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.