LAVIOLOU


1 2 
Een koningin van eenvoudige komaf met een hart van goud.

Biografie
Actrice Loutje Bosch begon negen jaar geleden met haar theaterproductiebedrijf. Inmiddels is ze gespecialiseerd in kindertheater (LaVioLou) en theaterentertainment bij bedrijfsfeesten. Maar ook het presenteren van bijvoorbeeld de Opening van het nieuwe theaterseizoen van een cultureel centrum en het floormanagement van een congres neemt ze voor haar rekening. Louter Produkties zet zowel vaste voorstellingen neer als animaties voor een feest, speciaal samengesteld uit een vaste kern van spelers. Ook het maken van gelegenheidsteksten op bestaande liedjes hoort tot de mogelijkheden.

Bijzondere optredens
Festival Mundial, Clownsfestival Kijkduin, Efteling, Ikea, Amnesty International, Cinekid Festival, Theaterfestival Boulevard, etc.

Repertoire
Koningin LaVioLou heeft haar koninkrijk LaVoNiŽ moeten verlaten vanwege problemen met de boze Generaal DonderBliksem. Haar hofhouding moest ze achterlaten. Met LaVioLou trekken de moed, de wijsheid, de herinneringen, de vreugde en het verdriet de toekomst tegemoet. Samen met twee torens, muziek en verhalen uit de grote mysterieuze kist, haar kasteel op wielen. In deel 2, LaVioLou de Burgerin, zien we hoe haar collega Beatrix toestemming geeft voor verblijf in Nederland, op voorwaarde dat LaVioLou haar koninklijke onderscheidingstekens aflegt en zich zal onthouden van enige officiŽle koninklijke activiteit. Zal het haar lukken om 'gewoon' te worden... en te blijven?

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 290,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x55 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.