BOLLOX' BLOOSE BROTHERS


1 2 
Dit is echt krankzinnig entertainment...!

Biografie
The Bloose Brothers Revue werd opgericht in 1989 door Bollox! (Erik Klaren en Paul van der Weyde) en hun vaste begeleidingsband. Ontstaan als een grap en bovendien van een tijdelijke aard bedacht het duo hun bijzondere act. De Blues Brothers vormden de rode draad in een parodiërende show vol humor en onverwachte wendingen. Een show die zou laten zien hoe het nou verder moest met deze legendarische recedivisten uit Chicago. Als look-a-likes deden ze het goed, als entertainers nog veel beter. In een 'Saturday Night Live'-achtige sfeer brachten de heren een Engelstalige show die gericht was op het grote publiek. Hun eigenwijze 'screw-the-audience' aanpak sloeg in als een bom. In hoog tempo werden steeds nieuwe sketches en typetjes geïntroduceerd. Daarbij week het repertoire al snel af van de gangbare Blues Brothers set-up. Het was een parodiërende revue geworden. In 1992 werd de naam veranderd in Bloose Brothers Revue. Eind jaren '90 besluit het collectief vanwege een juridisch geschil hun naam Bollox! toe te voegen.

Overige informatie
De show is 'interactief', want vanuit hun onstilbare humorbehoefte vragen de leadzangers regelmatig om de medewerking van een toevallig voorhanden zijnde toeschouwer. Deze wordt bestookt met het uitgebreide grappenrepertoire van het tweetal. Wie dan nog zijn ooghoeken droog wil houden, kan de zaal beter even verlaten. En het 'slachtoffer'? Die mag zich de rest van de avond een beroemdheid wanen. Maar show, humor en visuele effecten blijven slechts decor voor degene waar Bollox het allerbeste in is: een muzikale performance geven van de bovenste plank. Het samenspel van een genadeloze ritmesectie, een gepassioneerde blazersgroep en het joi de vivre van de twee leadzangers dwingt toeschouwers tot extase. "Dit is muziek die je raakt als de fraight train uit Santa Fé", zo schreef een fan ooit bewonderend.

Repertoire
Bollox' Bloose Brothers Revue brengt, begeleid door hun vaste crew, een komisch muzikaal repertoire voor een breed publiek. Je kunt niet anders dan meezingen, meedansen, meelachen. Als de muziek begint zit er maar één ding op: Beleven en meedoen!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 2065,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.