DUO/TRIO INDACO


1 2 
Temperamentvolle broers spelen puur Italiaans tot modern repertoire.

Biografie
Lang geleden zijn de broers naar Nederland gekomen en zij hebben zich in deze jaren ontwikkeld van een nachtclubtrio tot een all-round amusementsband, die zich bezighoudt met allerlei soorten muziek. Hun Italiaanse afkomst zijn zij echter niet vergeten, want zij verzorgen ook door het gehele land avonden die afgestemd zijn op de Italiaanse sfeer, waarbij de muziek variŽert van klassieke tot hedendaagse Italiaanse klanken. Als extra aanvulling spelen zij desgewenst ook nog bekende Spaanstalige en Zuid-Amerikaanse hits.

Overige informatie
Trio Indaco is inzetbaar op de meest uiteenlopende gelegenheden, waar een uitstekende muzikale basis gewenst is. Het avondvullende programma en het geluidsvolume worden steeds aangepast aan de wens van de gasten. Trio Indaco is mobiel waardoor zij gemakkelijk voor elke soort gelegenheid te boeken zijn. Indaco verzorgt regelmatig optredens op congressen, feesten en partijen, recepties en diners.

Repertoire
Het repertoire omvat onder meer Napolitaanse klassiekers als 'O solo mio', 'Torna a surriento' en 'Funiculi funicula', maar ook hits van Andrea Bocelli en Luciano Pavarotti. Uiteraard heeft het trio ook een scala aan modern repertoire zoals Eros Ramazotti, Zucchero en Cocciante (Ďsincerita') en niet te vergeten klassieke songs als 'Volare', 'Marina', 'Ciao ciao bambina, 'Buona sera signorina en 'Come prima'. Luisterend naar Indaco waant u zich in het warme romantische SiciliŽ. Maar daarnaast heeft het trio ook nog Zuid-Amerikaanse liederen in hun repertoire. Kortom, met Indaco bent u op 'wereldreis'!

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 885,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
470 Kb  Fragment 5
471 Kb  Fragment 1
470 Kb  Fragment 2
470 Kb  Fragment 3
471 Kb  Fragment 4

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.