EIGHTY EIGHT


Riemen vast! Met deze enthousiaste 8-koppige band gaat het dak er af !

Biografie
De Oerknal voor de band Eighty Eight ligt ergens midden jaren negentig. In die tijd werd deelgenomen aan de fameuze 'Latente Talenten show' van hockeyclub Oranje Zwart. In tegenstelling tot de andere, overigens zeer goede acts, verzorgde een gelegenheidsformatie een echt live optreden dat van het origineel nauwelijks te onderscheiden was. Later bleek dit succesvolle optreden het ontstaansrecht voor de band die tegenwoordig onder de naam Eighty Eight de Neerlandse podia onveilig maakt. De optredens in Studentenland namen een vlucht en omdat ook steeds meer aanstaanden elkaar het liefst het ja-woord wilden geven met een knipoog naar hun studententijd steeg het aantal concerten en hiermee ook de uithoeken waar de band belandde. Zo werden met o.a. een campingtour in Zuid Frankrijk en een optreden voor Shell in Aberdeen zelfs de landsgrenzen overschreden.

Repertoire
Grote kracht van de band is de grote diversiteit in de nummerkeuze. Soul, funk, rock, Nederpop en blues laten de 7-ties en 8-ties herleven, terwijl met actuele hits ook ingespeeld wordt op het modebeeld. Eén ding hebben de nummers echter gemeen: ze liggen goed in het gehoor en krijgen de benodigde fighting spirit, want Eighty Eight speelt niet voor spek en bonen...!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 2600,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x75 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
579 Kb  Hier
626 Kb  You Give Love A Bad Name
580 Kb  I Shot The Sherrif
626 Kb  Dansen Op De Vulkaan
580 Kb  We Are Family

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.