BAHAMA'S V.O.F.


1 2 3 
Een internationaal orkest met beroepsmatige passie en flexibele aanpak

Biografie
Dans- en showorkest Bahama's v.o.f. heeft een jarenlange ervaring in het internationale show- en entertainment vak in binnen- en buitenland. Een perfecte band voor een geslaagd evenement! Omgeven door een kleurrijke lichtshow en met gebruik van een superstereo geluidsinstallatie bediend door een vakkundige technical crew........de muzikale kwaliteiten van alle leden van het orkest worden voorzien van een gezonde dosis humor, wat door de feestgangers altijd zeer op prijs wordt gesteld.

Recensies
De muzikale kwaliteiten van alle leden van het orkest worden voorzien van een gezonde dosis humor, wat door de gasten zeer op prijs wordt gesteld. Het entertainment programma wordt zorgvuldig opgebouwd tot een grandioze climax! V.o.f. BAHAMA'S: een klasse band die alle soorten muziek op bijzondere gave en plezierige wijze ten gehore brengt.

Overige informatie
Uitbreiding geluidsinstallatie t.b.v. grotere gezelschappen. Vraag naar de extra spectaculaire lichtshow opties! Het entertainment programma wordt zorgvuldig opgebouwd tot een grandioze climax! Indien gewenst wordt meegedacht over de samenstelling van de programma's. Bahama's v.o.f.: een klasse band die alle soorten muziek op bijzondere gave en plezierige wijze ten gehore brengt. Bovendien is het mogelijk om de Bahama's te boeken in samenwerking met een drive-inn discotheel van allure, met jarenlange ervaring op het gebied van entertainment; de Bahadisco! Na het dj-programma, treden de Bahama's op met twee of meerdere uitgebreide spetterende live sets die uiteindelijk leiden tot een grandioze climax aan het einde van het evenement.

Repertoire
Het repertoire bestaat uit een mengeling van: top 40, top 100, dance classics, back to the sixties, soul, Zuid Amerikaans, blues, rock'n roll, house, reggae, enz. Kortom van house tot Strauss!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1525,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
471 Kb  Fragment 3
465 Kb  Fragment 2
471 Kb  Fragment 1
468 Kb  Fragment 4

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.