FIRST SHOWBAND


Het vaste begeleidingsorkest van René Froger en Frans Bauer!

Biografie
Na het uiteenvallen van de alom gerespecteerde "oude vertrouwde " First Showband door een tragisch ongeval, kwam het initiatief van John Philippo de band te herformeren. Inmiddels heeft de nieuwe bezetting zich geliefd gemaakt bij dancings, discotheken, bedrijfs- en privéfeesten en grote concerten. Met zeven gezichten in dezelfde richting, is het streven naar een nieuw samenwerkingsverband met geluid- en lichtcrew met diezelfde professionalieit en passie, een feit. Het eindproduct is zoals voorheen de muziek. En muziek is er nog altijd voor je plezier!

Overige informatie
Artiesten worden met dezelfde passie en professionele intentie begeleid als waarmee de band haar eigen repertoire ten gehore brengt. Op deze wijze heeft “The First” mede aan de basis gestaan van het live-succes van verschillende tot op dit moment zéér populaire nationale artiesten, zoals onder meer René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling en Frans Bauer. Ook bekende internationale artiesten zoals Tom Jones, Paul Anka, Harry Bellafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald en The Weather Girls deden een beroep op de diensten van “The First Show Band”.

Repertoire
Het eigen repertoire wordt uiteraard bijgehouden, maar zij spelen ook dance-classics en andere tijdloze liedjes. De diversiteit in het repertoire van de “First”is spreekwoordelijk en bepaalt, zonder afbreuk te doen aan het eigen gezicht van de band, haar extreem multifunctionele karakter.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 4520,-- (incl. btw), voor een optreden van 5x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.