COCADINHAS LIMBOSHOWS


1 2 3 4 
Drie danseressen brengen een 'vurige' en verrassende show !

Biografie
Cocadinhas is de naam van het trio dat gevormd wordt door Myrna, Suzy en Petra. Met ruim 10 jaar ervaring met vele optredens in binnen- en buitenland, een volledig op elkaar ingespeeld enthousiast team van veelzijdige, professionele danseressen. De Cocadinhas zijn jaren geleden begonnen als escola de samba (sambaschool voor percussie en dans) en traden jaarlijks op tijdens het Carnaval do Rio in het Congresgebouw te Den Haag. De groep bestaat nu nog uit 3 danseressen die veelvuldig optreden door het hele land en het publiek zingend en dansend, op de muziek die gekenmerkt wordt door het gebruik van de vele percussieinstrumenten, kennis laten maken met de samba zoals die in Brazilie tijdens het carnaval gedanst wordt. De Cocadinhas zijn ook gespecialiseerd in het limbodansen. Deze dans komt oorspronkelijk van het caribische eiland Trinidad en de uitdaging is om, op socamuziek, onder een (brandende) stok door te dansen die steeds wat lager gezet wordt. Om het nog spectaculairder te maken zijn er ook trucs aan toegevoegd als vuurspuwen en vuureten. Door hun dansrepertoire uit te breiden met zang hebben de Cocadinhas ook een aantal live gezongen latindanceshows: de Tropical Beachpartyshow en de Salsashow. En nieuw is de show Fiesta Latina: een mix van eigentijdse latinhits gecombineerd met spetterende danscombinaties. Alle shows van de Cocadinhas zijn zo uitgekiend dat ze geschikt zijn voor een breed publiek, dus voor jong en oud, van strandtent tot galafeest.

Bijzondere optredens
Deze dames worden de laatste jaren ook steeds vaker gevraagd voor het geven dansworkshops. Onder leiding van Petra (met een professionele dansopleiding en jarenlange ervaring met een eigen dansschool), gaan uw gasten samen met de Cocadinhas zelf actief aan de slag om een aantal eenvoudige danspassen onder de knie te krijgen. Heel geschikt voor bijv. teambuilding, maar vooral gezellig. U gaat samen met uw gasten zelf lekker dansen op heerlijke latinmuziek. Ze leren U de belangrijkste basispassen/bewegingen van onder andere merengue, salsa, samba of een tropical mix van verschillende dansstijlen en deze worden verwerkt in een eenvoudige danscombinatie.

Overige informatie
- Een professionele geluidsinstallatie dient aanwezig te zijn (voor de acts met zang dus Samba-, Tropical Beachparty-, Salsashow en de Show Fiesta Latina). - De Cocadinhas zorgen zelf voor een minidisc-speler en zendermicrofoon. - Benodigd dansoppervlak voor de Limbo & Fireshow: 3 x 5 meter (vlak en schoon).

Repertoire
- De Sambashow: Een show vol opzwepende ritmes, waarin de Cocadinhas, met hun schitterende kostuums, u zingend en dansend in de sfeer van het Braziliaanse carnaval brengen. - De Limbo & Fireshow: Drie danseressen staan met hun lenigheid en vuurspuwact garant voor een adembenemende show. Een zinderend spektakel waarbij ook het publiek uitgenodigd wordt om het limbodansen zelf eens te proberen. De - Tropical Beachpartyshow: Een live gezongen dansshow in beachpartystijl, met bekende eigentijdse tropische songs, waarbij het publiek volop kan meezingen en dansen. - De Fiesta Latina show is een ruim 25 minuten durende latindancepartyshow met een boeiende mix van live gezongen eigentijdse latinhits en spetterende danscombinaties. De twee danseressenen en één zangeres/danseres van de Cocadinhas brengen nummers van o.a. Belle Perez (inclusief dé zomerhit van 2005: Que viva la vida), Bonita, Gusanito e.a. Gemakkelijk in het gehoor liggende, aanstekelijke dansmuziek die U vanaf de eerste klanken een heerlijk zomers gevoel zullen bezorgen. - De Cocadinhas zijn ook te boeken voor een dansworkshop. U kunt de shows afzonderlijk of in combinatie boeken.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 700,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x20 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.