LEON LUTTERMAN


Een troubadour die verstaanbaar is zonder veel decibellen.

Biografie
Leon Lutterman onderscheidt zich als troubadour door tekst, muziek en gelegenheid perfect op elkaar af te stemmen. Wegens gebrek aan een dansbaar repertoire schreef Leon een aantal ballroom en swing liedjes waaronder de 'Tonijnentwist'. Hij laat zich bij de uitwerking van zijn liedjes ondersteunen door een aantal toppers uit de Nederlandse muziekscene. Deze troubadour in hart en nieren, kwam tijdens zijn optredens bovendien tot de ontdekking dat zijn liedjes erg aansloegen bij het jonge publiek. Aangemoedigd door dit enthousiasme heeft hij al zijn muzikale kunsten in de strijd gegooid en heeft een beestachtig leuke, muzikale, komische en vooral vrolijke kindershow gemaakt.

Overige informatie
Hij treedt op tijdens een intiem diner, maar ook tijdens een groots congres.

Repertoire
Zijn specialiteit is het Nederlandstalige lied, maar Engels, Frans, Duits en Spaans repertoire behoort ook tot de mogelijkheden, alsmede improvisaties in Russisch, Japans en Swahili. De kindershow, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar, zit vol aanstekelijke liedjes in het teken van 'dieren' en 'dansen'.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 450,-- (incl. btw), voor een optreden van 2x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
642 Kb  het avondmaal
618 Kb  het jochie
742 Kb  ik kom wel op je bruiloft
705 Kb  lied van het leven
600 Kb  vader

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.