GERRIT CHRISTIAENS


1 2 3 4 
Klassiekers vanaf de jaren 60 t/m moderne top-40 nummers.

Biografie
Gerrit Christiaens treedt al sinds 1973 op. Hij startte in kleine zalen als protestzanger, maar geleidelijk maakte hij een ommezwaai naar amusement voor het grote publiek. Het sterke punt van Gerrit is om als gangmaker te fungeren op feesten en partijen, maar ook als achtergrondmuzikant is het een lust voor het oor om naar hem en zijn gitaar te luisteren. Inmiddels heeft Gerrit al meer dan 20 jaar ervaring in het spelen op allerlei gelegenheden.

Referenties
Gerrit heeft meer dan 20 jaar ervaring in het spelen op o.a. personeelsfeesten, trouwpartijen, cafés, recreatieparken, winkelcentra, recepties en restaurants.

Overige informatie
De troubadour en z'n gitaar kunnen met behulp van zenders ook grote ruimtes volledig naar hun hand zetten. Het akoestische programma wordt eventueel draadloos versterkt. Deze interactie tussen zanger en publiek werkt zeer sfeerverhogend. Gerrit is met een avondvullend programma te boeken als troubadour/eenmansorkest voor één tot enkele honderden personen als gangmaker of voor het verzorgen van de achtergrondmuziek. Met een geheel eigen programma treedt Gerrit nu ook op als 'Singer-songwriter'. Zijn liedjes ademen een rustige sfeer uit, afgewisseld met wat stevigere nummers en enkele klassieke covers. Het sfeervolle en uitlokkend, meevoerende programma is met name geschikt voor in café’s, kleine theaters, galerieën, voorprogramma’s, festivals, etc.

Repertoire
De troubadour met z'n gitaar heeft zeer een ruim repertoire, bestaande uit ruim tweehonderd evergreens en klassiekers van de zestiger jaren tot heden t/m moderne top 40 nummers. Gasten kunnen een keuze uit de liedjeslijst maken, waarna Gerrit het gekozen nummer meteen live aan zijn publiek ten gehore brengt. Hierbij enkele titels; Wet Wet Wet - Love is all around, Elton John - Don't go breaking my heart, Elvis Presley - That's alright mama, Golden Earing - Another 45 miles to go, U2 - Still haven't found. Marco Borstato - Dromen zijn bedrog, Rowwen Heze - Bestel maar, Andre Hazes - Een beetje verliefd, Van Dik Hout - Zo stil in mij.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 505,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x50 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
579 Kb  Fragment 1
579 Kb  Fragment 3
579 Kb  Fragment 4
579 Kb  Fragment 2

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.