ECLIPS


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
No Eclips, No Party!

Biografie
Eclips is een allround band die in de vele jaren van haar bestaan altijd met haar tijd is meegegaan. Vanaf het eerste optreden in de huidige samenstelling straalt het enthousiasme van alle bandleden af. Zij zijn al jarenlang bekend in Gemert, Helmond en omstreken, maar ook boven de rivieren en in Noord België geniet de band naamsbekendheid. Eclips verzorgt een avond vol dans- en swingmuziek voor elke leeftijdsgroep. Een Engelse wals, een tango of eens lekker rock & rollen.. met Eclips zult u zich niet vervelen. De band bestaat uit 5 semi-professionele musici die er veel plezier in hebben om muziek te maken en als belangrijkste doel hebben om het luisterpubliek te amuseren en een gezellige dansavond aan te bieden.

Overige informatie
Bij de band staat muzikaliteit zeer hoog in het vaandel. Alles wordt live gespeeld en er wordt gewerkt zonder MIDI-files. Er worden draadloze systemen gebruikt voor zang- en snaarinstrumenten, alsook voor de 'In Ear Monitorystemen'. Op deze manier kan het publiek erbij betrokken worden en ontstaat een interactief geheel.

Repertoire
Eclips is een energieke en levendige band met een repertoire dat zowel jong als oud aanspreekt. Het repertoire omvat stevige dans- en swingmuziek van 'gouwe ouwe' tot en met top 100 muziek.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 1340,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
469 Kb  Jump
471 Kb  I've got the music in me
472 Kb  Mama mia
208 Kb  Stil in mij
468 Kb  I will survive
213 Kb  I'm not so tough
464 Kb  Disco Inferno
209 Kb  Love games
461 Kb  Bestel mar

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.