NETWORK


Een klasse coverband met een mix van covers en eigen repertoire.

Biografie
In Zuid Limburg begon Network langzaamaan een goede naam op te bouwen en binnen een jaar tijd was er geen feest meer in Zuid Limburg of Network speelde er. Er begon zich een vaste schare fans te vormen die de band overal begon te volgen, dit werd pas echt duidelijk toen op een kermis in oktober '97 de zaal vol was, er nog een ellenlange rij fans buiten stond en volle taxibusjes door de organisatie gewoon moesten worden weggestuurd. Het gemiddelde aantal bezoekers per optreden van Network is inmiddels opgelopen tot 750, met uitschieters naar meer dan 3000.

Bijzondere optredens
Tussen de vele optredens door bleef de band niet stil zitten, en werden er ook eigen liedjes geschreven in het algemeen beschaafd Nederlands. Zo mocht Network haar kunsten bij Veronica op t.v. vertonen en op Radio 3 FM deden ze mee aan NCRV's popslag, deze popslag werd gewonnen met als resultaat dat er live opnames werden gemaakt in de Audio1 studio in Hilversum, deze opnames werden diverse keren uitgezonden op Radio 3FM. Maar Network was ook bij TMF te bewonderen. En binnen korte tijd had NETWORK al samen op de planken gestaan met diverse grote artiesten zoals Marco Borsato, Rowwen Heze, Clouseau, Golden Earring, Volumia!, De Kast, Bl°f en met De Dijk!!

Overige informatie
Door de perfecte en professionele manier waarop de muzikanten en crew van Network hun optredens afwerken, heeft Network het voorrecht over een zeer groot 'vaste' klanten bestand te mogen beschikken. De agenda is dan meestal ook al ver op voorhand gevuld. De muzikanten van Network leven letterlijk van en voor de (hun) muziek.

Repertoire
Ze hebben hun repertoire zo samengesteld, dat bij elk optreden de zaal of tent op zijn kop moet staan voordat ze stoppen. Met een ellenlange playlist die gaat van Metallica tot Frans Theunisz waarbij de stemmen perfect ge´miteerd worden en alles op een cabareteske manier aan elkaar gepraat wordt door zanger Ron Bormans gaat de zaal ßltijd plat!

Prijsinformatie (PrivÚ feesten)
Vanaf Eur 2640,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
469 Kb  Babylove
470 Kb  Guanoaffen
469 Kb  No Surprise
464 Kb  Paradise by the dashboardlight

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.