FREDDY CORNELL DE ZINGENDE IJSCOMAN


Als dessert of als opening: Freddy is altijd een succes.

Biografie
Freddy Cornell is opgegroeid in de Amsterdamse Jordaan, waar zijn ouders Italiaans ijs produceerden. Met Italiaanse ijsventers stond Freddy dan ook uit volle borst de mooiste Napolitaanse liederen te zingen. In de Amsterdamse kroegen kreeg hij wat meer zangervaring en hij won verschillende talentenjachten. Bij een bruiloft het bruidspaar, bij een bedrijfsfeest een directeur die afscheid neemt, of iemand die een bepaalde leeftijd heeft bereikt en eens in het zonnetje gezet moet worden; op een spontane manier worden zij op ijskunstwerken getrakteerd.

Referenties
Hij verzorgde diverse tv optredens bij o.a. de 1,2,3 show met Rudi Carell, Tineke, de Spoorzoekershow, Postcode Loterij Show, Koffietijd, Wie ben ik en de Vijf Uur Show. Er is geen feestzaal of partycentrum of Freddy Cornell is er al wel geweest.

Overige informatie
Freddy Cornell "De Zingende IJscoman" zingt terwijl hij onbeperkt ijs uitdeelt. In het Italiaans, Hollands en in het Engels. Terwijl u lekker geniet van een heerlijk Italiaans ijsje. Een topper om de avond mee te beŽindigen.

Prijsinformatie (Privť feesten)
Vanaf Eur 830,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Geluidsfragmenten
579 Kb  Fragment 4
579 Kb  Fragment 1
579 Kb  Fragment 2
579 Kb  Fragment 3

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.