HAEGSCH SALON TRIO


1 2 3 4 5 
Salonduo, trio of kwartet met zigeuner- en ballroom repertoire.

Biografie
Het Haegsch Salon Quartet luistert al ruim tien jaar veelvuldig recepties, diners, bruiloften, bedrijfsfeesten en dergelijke op. Samen met zijn collega's speelt pianist Matthijs Minderman met evenveel gemak een feestelijk salonstukje en een Argentijnse tango als een charmant Weens lied en een vurige Hongaarse czardas. En met hetzelfde plezier begeleiden zij een sketch, liedje of spelen een stukje dansmuziek. Matthijs Minderman is ruim vijftien jaar beroepsmusicus. Na zijn conservatorium tijd en aanvullende studies piano, klarinet en contrabas kreeg hij zijn eerste contracten als pianist en richtte het "Haegsch Salon Quartet" op, waarmee hij door heel Nederland op de mooiste locaties werkt.

Repertoire
Het repertoire van het quartet kent binnen de grenzen van het salon- en caféconcert genre een grote verscheidenheid. Naast bekende licht klassieke salonstukjes spelen zij zigeunermelodieën, ballroom muziek (tango, Weense wals), alsook gezellige Weense liedjes en operette fragmenten.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 975,-- (incl. btw), voor een optreden van 4x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.