2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR


1 2 3 4 5 6 7 
Dé act van de jaren '90!!

Biografie
Martin en Bobby zijn, als geestelijk vader, nog steeds verantwoordelijk voor de composities en productie van de nummers en voelen zich als een vis in het water, in hun leven achter de schermen van het succes. Ondanks hun drukke programma zag Des'ray nog kans om cum laude af te studeren aan het Hilversums Conservatorium en nam D-Rock twee jaar lang als co-host de presentatie van het Tmf programma The Pitch voor zijn rekening. En passant startte hij zijn eigen platenlabel Cmc, waarvoor hij E-Life contracteerde en in de spotlights plaatste. In hun gouden jaren scoorde de groep internationaal hits in 23 landen waaronder Brazilië, Mexico, Venezuela, Canada, Zuid-Afrika, Spanje, Hongarije, Tsjechië, Noorwegen, Zweden, Finland, Zwitserland, Duitsland en buurland België.

Bijzondere optredens
Des'ray en D-Rock, dé twee gezichten van de formatie, zullen in 2011 een bezoek brengen aan verschillende landen waar zij succesvol waren in de jaren '90.

Behaalde prijzen
Met hits als Dreams en Never Alone scoorden 2 Brothers on the 4th Floor ft. Des'ray & D-Rock 10 top 10 hits en behaalden 2 keer de #1 positie. Ze ontvingen 2 platina, 3 gouden platen en talloze awards voor hun singles en albums. Hiermee is 2 Brothers on the 4th Floor één van meest succesvolle eurodance acts van de jaren '90.

Overige informatie
Met hetzelfde enthousiasme waarmee Martin, Bobby, Des'ray en D-Rock samen in de studio aan nieuwe songs werken, staan laatstgenoemden op het podium voor een energieke live show. Altijd vrolijk, gemotiveerd en professioneel tot op het bot.

Repertoire
Een spetterende show waarin alle top 10 hits nog een keer voorbij zullen komen!

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 4355,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.