DE DEURZAKKERS


1 2 3 4 5 6 
Een begrip in Nederland als het gaat om het maken van stemming.

Biografie
Het is allemaal begonnen met een idee van Willem in 1974: 'Zak Es Lekker Door'. 'We gaan een plaatje maken', zei hij destijds tegen Clemens van Bracht waarmee hij in een grammofoonplatenzaak in Den Bosch (Oeteldonk voor insiders) werkte. Uiteindelijk werd 'Zak Es Lekker Door' in 1975 een Top-10 hit en ook niet onbelangrijk: dé carnavalskraker van het jaar. 'De Deurzakkers' waren geboren en het duo had meteen de smaak te pakken! In 1983 was het opnieuw raak met 'Waar Is De Steek Van De Keizer'. Vanaf dat moment weten ze tot op heden bijna ieder jaar ook landelijk te scoren met hun eigen carnavalsschlager! Hoe gezellig het op alle door de Deurzakkers opgeluisterde feestavonden echter ook wordt, Willem van Schijndel houdt zijn ogen en oren in elk geval open. Zo ontdekt hij met name in het studentencircuit nieuwe talenten als de Hermes House Band. In 1995 maakt hij de grootste klapper met een andere protégé uit het studentencircuit: Guus Meeuwis & Vagant. Van Schijndel manifesteert zich vanaf dat moment als Meeuwis' manager en vanaf 1996 ook als diens platenbaas. Tevens zet hij zijn eigen label op: Wvs.

Overige informatie
Ook al doen ze hun naam wel eens eer aan, het serieuze aspect van optreden blijven De Deurzakkers inzien. Er moet immers keihard gewerkt worden om de succesformule te continueren. 'Feest in de tent' is en blijft het uitgangspunt van De Deurzakkers. De professionaliteit waarmee Clemens en Willem naar buiten treden heeft overigens geen afbreuk gedaan aan de relatie tussen beide heren. Nog steeds zijn vriendschap en gezelligheid peilers om van feest naar feest te trekken!

Repertoire
Het Nederlandstalige repertoire van De Deurzakkers liegt er niet om. Er zijn maar weinig Nederlanders die geen nummer van de heren mee kunnen zingen. Hun repertoire mag dan vooral met carnaval in de hitlijsten verschijnen, opmerkelijk is dat ze het hele jaar door optreden met hun 'tijdloze feestmuziek', zoals ze dat zelf bestempelen.

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 2065,-- (incl. btw), voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.